Schulpolitik

„Drømmen er én stor skole i Sydbyen.“

Henrik Mielke Ravn
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Henrik Mielke Ravn setzt sich für ein Umdenken mit Blick auf die umstrittene Hadersleben-Reform ein.

Når man ikke har bygget skole i Haderslev siden 70’erne, så synes jeg det er synd at den nye skole i Sydbyen er en skrabet model! Hvad mener jeg så med det? Jo, at det kun er en skole til indskolingen/mellemtrinnet, og hvor overbygningen ikke indgår, samt at der slet ikke er tænkt ordentlige idrætsfaciliteter ind i byggeriet. Hvori består det attraktive over for evt. tilflyttere til Haderslev eller nuværende borgere, der har børn på skolen? Jeg har svært ved at se det og savner en helt anden ambition og entusiasme på netop det område. Byg dog en stor skole i Sydbyen med det hele, når nu det skal være!
Indskoling, mellemtrin og overbygning kan godt være på en og samme matrikel. Det vil både skabe mere værdi og gode resultater på sigt for alle involverede.
Set i lyset af de seneste problemer på Sdr. Otting Skole i Sydbyen med indeklima og arbejdsmiljø, så bør man måske også overveje følgende i fremtiden, såfremt det forbliver én skole på to forskellige matrikler;
En skoleleder og en skolebestyrelse på én matrikel. At have fælles skoleleder og skolebestyrelse for forskellige matrikler er ikke hensigtsmæssigt for lærere eller elever på sigt. Det skal vi have lavet om på, og gerne i hele Haderslev Kommune, hvor det måtte være sådan. Det Konservative Folkeparti arbejder for en sådan struktur på skoleområdet, samt at Haderslev Reformen revurderes i byrådet.

Henrik Mielke Ravn
Zeises Have 2
6100 Haderslev
Bestyrelsesmedlem for Det Konservative Folkeparti Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Karl Erik Olesen
„Sønderjylland trænger til prioritering“

Leserbrief

Bent Iversen
„SF: Stop for besparelser på ældreområdet!“

Leserbrief

Jon Krongaard
„En jobmesse, som summede af liv“

Leserbrief

Lars-Peter Melchiorsen
„Er biogas varm luft?“

Offener Brief

Jasper Andresen
Jasper Andresen
„Unmengen an Möglichkeiten - wenn wir nach vorne schauen“

Leserbrief

Kaj Kongsted
„De to "smagfulde" Michelin Stjerner“