Odense
Kvindehåndbold: Viborg HK - Odense Håndbold Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det blev til lutter favoritsejre i Bambusa Kvindeligaen lørdag, hvor Odense knuste København.

Samtlige fire kampe i kvindernes bedste håndboldrække sluttede med favoritsejre, og især Odenses mestre så stærke ud i hjemmekampen mod København Håndbold.

Selv med Althea Reinhardt på sjældent menneskeligt niveau i målet blev gæsterne fra København ikke levnet nogen chance. 40-29 blev hovedstadsklubben pryglet med.

Det var en helstøbt indsats offensivt fra fynboerne, hvor samtlige spillere bød ind, og det fandt gæsterne aldrig et modtræk til.

Playmaker Mia Rej blev topscorer med syv mål, men der var mange gode præstationer især offensivt for hjemmeholdet.

Allerede ved pausen var Odense foran 22-17, og udspilningen af gæsterne fortsatte i de sidste 30 minutter.

Viborg HK havde heller ingen problemer med at hente de to point, da det jyske hold var på besøg hos Ajax i København.

Fra 14-7 ved pausen kørte de gæstende favoritter en sikker sejr på 28-18 hjem.

Team Esbjerg rejste sig efter blamagen i åbningsrunden, hvor holdet kun scorede tre mål i en halvleg. Lørdag blev Sønderjyske slået med 26-22 på udebane.

I den sidste kamp blev det til hjemmesejr til Aarhus United, som tæmmede Randers' kvinder med 25-21.

Odense topper tabellen på en bedre målscore end Aarhus United.