Atletico Madrid dummer sig i spansk topstrid

Madrid
FBL-ESP-LIGA-ATLETICO MADRID-RAYO VALLECANO Foto: Oscar Del Pozo Canas/Ritzau Scanpix

Atletico Madrid måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Rayo Vallecano efter gæsternes sene udligning.

Atletico Madrid har tabt et skridt i den spanske mesterskabskamp.

Tirsdag aften dummede holdet sig til allersidst i hjemmekampen mod lokalrivalen Rayo Vallecano og måtte nøjes med et enkelt point.

Gæsterne udlignede til slutresultatet 1-1 i tillægstiden, da den tidligere Atletico Madrid-bomber Radamel Falcao omsatte et straffespark mod eksklubben.

Diego Simeones mandskab havde ellers været i fuld kontrol, og længe så det ud til, at Alvaro Moratas fuldtræffer fra første halvleg ville række til tre point, men det gjorde den ikke.

Atletico Madrid ligger nummer tre i rækken med to point op til Barcelona på andenpladsen og fem point op til Real Madrid på førstepladsen. De to rivaler har ovenikøbet spillet en kamp færre end Atletico Madrid.

Tidligere tirsdag blev den danske landsholdsspiller Thomas Delaney skiftet ind i pausen af Sevillas hjemmekamp mod Valencia. På det tidspunkt førte gæsterne med 0-1, men opgøret sluttede 1-1.

12 minutter inde i tillægstiden blev Sevilla-målmand Yassine Bounou helten, da han reddede et straffespark og det ene point til sit hold. Kasper Dolberg så hele opgøret fra Sevillas bænk.