Tjekker skøjter nemt hen over Aalborg Pirates

George Sorensen, Roman Horak Foto: Vit Simanek/Ritzau Scanpix

Aalborg Pirates led fredag aften et 2-6-nederlag på hjemmebane i Champions League mod tjekkiske Sparta Prag.

Der var klasseforskel, da Aalborg Pirates fredag aften blev besejret med 2-6 af Sparta Prag.

I den tredje gruppekamp i Champions Leagues gruppe A skulle Aalborg fredag aften ellers forsøge at gentage triumfen mod Sparta Prag, efter holdet højest overraskende slog tjekkerne på udebane for en uge siden i første spillerunde.

Siden den flotte sejr i Prag, havde Aalborg tabt den anden kamp i puljen på udebane mod finske Jukurit. Fredagens gæster fra Sparta Prag havde i mellemtiden også tabt deres andet gruppeopgør til svenske Luleå.

Tjekkerne stod dermed fortsat uden sejr, inden de gæstede Aalborg. Det skulle der dog blive lavet om på fredag aften.

I det blot tredje minut kom gæsterne fra Sparta Prag i front i powerplay. Tjekkerne fangede hjemmeholdet i ubalance, og dermed kunne Michal Repík sikkert sende pucken ind bag Thomas Lillie i Aalborg-målet.

Blot et par minutter senere kom gæsterne også på 2-0, da Aalborg-mandskabet blev fanget højt i banen.

Det blev også til 3-0 til gæsterne i slutningen af første periode, hvor Michal Repík kom på tavlen for anden gang i opgøret.

I anden periode fortsatte Sparta Prags dominans, og det blev til 4-0. Aalborg kom efterfølgende lidt bedre med og kom også på tavlen og reducerede til 1-4 på et mål af Trevor Gooch.

Tredje periode begyndte med en ny tjekkisk scoring, da Vladimir Sobotka bragte gæsterne på 5-1, inden Aalborg igen fik reduceret i powerplay til 2-5.

Gæsterne rundede aftenens opgør af med en 6-2-scoring i slutminutterne.

Aalborg Pirates’ næste Champions League-opgør venter på søndag, hvor de tager imod finske Jukurit, der efter fredagens resultater indtager gruppens tredjeplads. Aalborg ligger nummer fire med samme pointantal som finnerne.