Leserbrief

„Alvorlige sammenligninger“

Alvorlige sammenligninger

Alvorlige sammenligninger

Martin B. Christiansen
Bülderup-Bau/Bylderup-Bov
Zuletzt aktualisiert um:

In einem Leserbrief teilt Martin B. Christiansen seine Meinung mit.

Efter vestens sidste nederlag i det fjerne østen bliver der tegnet uendelige, nærmest komiske forhold til forløbere. Nogle er mere komiske end tragedierne egentlig tillader. Som ,,mest" er især tilsynende selvglade rådgivere overvejende enige om, at dette igen var et svidende nederlag for amerikansk udenrigs politik! Alle de skyldige og uskyldige ofre taget i betragtning, så burde det egentlig være uønsket at tage andre beslutninger end de aktuel mest gængse. Jeg vover alligevel.

Ser man langt tilbage i tiden, så er erobrerne jo nærmest alle endt som tiljublede krigsfyrster i nutids forståelse. De bliver den dag i dag fejret i teatre/operaer. Des mere drama des bedre. Om de største helte i underholdningens tjeneste også havde ansvar for flest døde er angivelig ligegyldig. Dette ,,aparte" var måske nødvendig at NYGENNEMTÆNKE -- for alvor!? Denne egentlig overdrevne, fuldstændig falske heltedyrkelse -- den er jo til stede i hver en krig, ved enhver alvorlig konflikt. At den bliver total overforbrugt/misbrugt -- især i tjeneste til konflikt forlængelse er ved underholdnings dyrkelse ligegyldig. Om den så er garneret med bibel eller koran udsagn er/burde være i betragtning af sagens alvor egentlig ligegyldig. I sidste ende går det altid om MAGTUDØVELSE. At kunne udføre egne magtdrømme uden det mindste hensyntagen. Berigelse til egen benyttelse er jo så en sidegevinst der er tiltrækkende behagelig. Des længere tilstanden holder, des mere bliver det så helt almindelig. MEN -- så skal der strammes op for at beskytte mod OVERGREB. Andre kalder disse overgreb : forsøg på befrielse -- forsøg på bare at få en flig af retfærdighed!

Det ,,skete" der ude øst på er svært at forstå, endnu sværere at forklare. Alligevel er det nødvendig at prøve. Når ikke for andet så for at forhindre lignende gentagelser. Sommetider kan visse overraskende hændelser forklares delvis med bitte små eksempler fra egne tilstande/egne forhold/egne overgreb/egne fuldstændige uretfærdigheder. Med betegnelsen EGNE henfører jeg tankerne til aktuelle forordninger i selveste Danmark -- vores egen ansvarsområde. Jeg er en halvgammel -- ikke landmand men BONDE. Jeg har oplevet div. tiltag, som jeg (friheds elskende har opfattet som direkte unødvendige overgreb). Forresten uden at nogen gad at markere sig offentlig -- måske som minimal støtte til afskaffelse. Nu nævner jeg ikke dette for at jamre. Jeg har lært mig selv -- erfaringerne leverer jo gratis næring til selvforsvar. For tiden skal en del landmænd -- tvunget -- så efterafgrøder. Dette er af ,,troende kloge hoveder" bestemt tids begrænset. Skal være sået til en fastsat dato. Om så forudgående afgrøde på grund af vejrforhold ikke kunne høstes. (i et offentlig eks. havde en landmand -- om det nu var i en 30 års periode kun i 6 år haft sine afgrøder afhøstet på datoen ,,for kommanderet tidspunkt"!

Sådanne forhold i et videns samfund anno 2021: Dæ æ da dæ rene polivyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkk! Sånn bedømt å synnejydsk.

Både de gamle Århus historier samt Molbohistorierne blegner da af misundelse. At ingen af de mange højt uddannede fordømmer den slags er for mig tegn på noget mørkt, truende i horisonten, der burde afværges førend det slår rødder og gror sig dominerende ! Det vil så næppe kunne sprøjtes væk, da dette jo af flere partier ønskes helt forbudt. Uretfærdigheder har det med at blive anset for almindeligheder, delvis både for dem der føder/plejer dem, ligeså for dem de rammer, såfremt ingen hæver deres stemme til protest. Hvad stod der i et læserindlæg til kommende forhold i Afg.: Middelalderen tager igen sit indtog. Her ved os sker dette da snigende i en årrække, sig forstærkende da det danske flertal antagelig er ligeglad med denne sygelige måde at nedværdige voksne myndige borgere! Landmænd der tager beslutninger over meget store penge beløb/styrer til daglig tilrettelæggelse af arbejde indsatsen af et vist antal ansatte, bliver konfronteret med DENNE SLAGS ,,førhistoriske" metoder. For guds skyld -- forråd ikke disse forhold til Talibanerne -- de ville nok udnytte dem til egne propaganda formål !?

M. B. Christiansen, Hyndingholmvej 16, Bylderup Bov 6372

Mehr lesen

Leserbrief

Martin Christiansen
„Eigentlich schade mit so einem Nachruf !“

Leserbrief

Nils Sjøberg
Nils Sjøberg
„Sammen om Lillebælt“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Skattekronerne skal prioriteres“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Erhvervsuddannede kontra akademikerne“

Leitartikel

Helge Möller
Helge Möller Journalist
„Nationale Identität: Hemmnis, Turbo oder überflüssig im Wahlkampf?“

Leserbrief

Thore Naujeck
Thore Naujeck
„Weniger Wahlplakate!“