Leserbrief

„Stop frås med skattekronerne“

Stop frås med skattekronerne

Stop frås med skattekronerne

Jan Køpke Christensen
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

In einem Leserbrief teilt Jan Køpke Christensen seine Meinung mit.

I Nye Borgerlige er vi som bekendt også ansvarlige hvad angår brug af skatteborgernes penge.

Grundlæggende er vores økonomiske plan, at politikerne skal styre mindre og danskerne mere selv. Det handler om danskernes egne penge.

Vi vil bl.a. afsætte flere penge hvert år til vore ældre medborgere. Vi ønsker i Nye Borgerlige at afsætte godt 3 milliarder kroner, hvert eneste år de næste 14 år, således at der i 2035 vil være 43 milliarder kroner mere til rådighed for kernevelfærden, end tilfældet er i dag.

Det politiske flertal skal ikke smide skattepengene ud til ligegyldige projekter og dermed frås. Det sker alt for ofte i dag.

Vi er klar til at gå resolut igang med at fjerne frås, overadministration, unødvendige offentlige projekter og opgaver. Det handler om at fjerne alt det, som kun koster, men ikke skaber værdi. Således kan vi både styrke kernevelfærden væsentlig og gevinsten er at give danskerne ret til at råde over flere af deres penge – med andre ord, nedsætte verdens højeste skatter.

Der spildes mange milliarder i den offentlige sektor. Når vi I Nye Borgerlige siger det, så begynder andre politikere at sende himmelvendte blikke. Det sker konstant når vi udtrykker, at politikerne skal stoppe med at bruge overflødige skattekroner. De agerer som om, at skattekronerne bruges fornuftigt og korrekt, og at man godt kan bruge løs af endnu flere penge.

Det vil vi ikke være med til i Nye Borgerlige. Vi påtager os gerne opgaven med at vise konkret, hvor der fråses med danskernes penge. Et beløb der løber op i mange milliarder kroner hvert år. Vi vil anvise ca. 6 milliarder kroner hvert år de næste 14 år, som spildes – udgifter, der bør betegnes som ren frås.

Danskernes penge som kan bruges på at styrke kernevelfærden og give danskerne flere af deres EGNE penge tilbage.

Når Danmark igen står med et borgerligt flertal og Nye Borgerlige har afgørende indflydelse, vil vi fjerne alt unødvendig frås – til gavn for alle danskere og kærnevelfærden.

Af Jan Køpke Christensen, Folketingskandidat for Nye Borgerlige i hele Syd- og Sønderjylland, Løjt Storegade 19, Aabenraa.

Mehr lesen

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Til kamp for dobbeltspor og miljø“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Handicappede skal fri af kommunerne“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Ja tak til barsel-selvbestemmelse for familier“

Leserbrief

Martin B. Christiansen
„Alvorlige sammenligninger“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„ Mere menneske og mindre system, tak“