Leserbrief

„Task Force würde Sonderburg attraktiver machen“

Task Force würde Sonderburg attraktiver machen

Task Force würde Sonderburg attraktiver machen

Tom Holden Jensen
Sonderburg/Sønderborg
Zuletzt aktualisiert um:
Foto: Unsplash

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Der Kandidat der Schleswigschen Partei in Sonderburg, Tom Holden Jensen, reagiert auf Thomas Worm Larsen, der auf Kær Vestermark einen großen Event arrangieren möchte. Er bevorzugt eine Task Force, die mehr interessante Veranstaltungen nach Sonderburg holen kann, um die Sonderburger Gegend noch attraktiver für die Jugendlichen zu machen.

I kølvandet på det vedtagne budget og aftalen om udarbejdelsen af en handleplan for fremtidige events er julen startet tidligt for Thomas Worm Larsen. Et sideevent til Tomorrowland må man forstå. Alle stemmer i, tanken er god. Bevares - vi ville vel ikke sige nej, hvis et kommercielt foretagende ville afholde et event med 50.000 gæster på slagmarken?

Tidligere har der været givet hhv. støtte og underskudsgarantier til arrangementer på Kær Vestermark. Begge gange, fordi det drejede sig om foreninger, der var arrangører.

I mit arbejdsliv er jeg en del af det der hedder Gadefest Tour. I år lavede vi med kort varsel et stop på turen i Sønderborg. Til glæde for byens unge - 2000 af dem, ganske gratis. Dette er blot ét eksempel på køreklare ting, der kan trækkes til kommunen ved en opsøgende indsats. Derfor vil jeg arbejde for at der i den kommende plan bliver indarbejdet en form for taskforce der aktiv søger at tiltrække allerede eksisterende koncepter samt understøtter lokale i at lave lignende tiltag.

Jeg mener vi bør kigge på hvordan vi kan tiltrække og facilitere flere små events. At tiltrække unge tilflyttere på baggrund af én stor event er naivt. Fokus bør være at skabe en bred vifte af arrangementer og events der tiltaler vores herboende unge. Fastholdelse af de der allerede bor her, eller et ungdomsliv der får dem til at ville flytte tilbage igen efter endt studie andetsteds. Det må være målet.

Tom Holden Jensen, Slesvigsk Parti

Mehr lesen

Leserbrief

Erik Bach
„Wir brauchen mehr Fahrradwege“

Leserbrief

Søren Østergaard
„Uddannelse uden arbejdspladser giver ikke tilflytning“

Leserbrief

Stine Petersen
„Nur 22 Prozent im Sonderburger Stadtrat sind Frauen“

Leserbrief

Nils Sjøberg og Faisal Shojai
„Sønderborg vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028“