Leserbrief

„Åben genbrugspladsen“

Åben genbrugspladsen

Åben genbrugspladsen

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Förster Torsten Ravn aus Lügumkloster fordert die Kommune Tondern auf, ihre Recyclinghöfe wieder zu öffnen. Anderenfalls könnte es mehr Abfallsünder in den Wäldern geben, so seine Befürchtung, die seine Kollegen teilen.

Om foråret ryddes der op, og her i disse Corona tider har folk særlig god tid til dette fornuftige arbejde, men hvad nytter det hele, hvis kommunens genbrugspladser er lukkede !

Desværre ser vi nu resultatet i naturen, hvor flere ”skovsvin” aflæsser deres affald, fordi de kommunale genbrugspladser har valgt at lukke for private helt uden en fornuftig grund.

Jeg mener, der er tale om hysteri når Tønder Forsyning holder deres pladser lukket. Der er da ingen fare ved at køre ned på genbrugspladsen med sin trailer med affald for at tømme den.

Her møder man jo ikke andre mennesker indenfor en radius af 5- 10 m. De venlige ansatte på pladsen kan man fint veksle nogle ord med på god afstand, og de andre brugere af pladsen behøver man jo ikke komme i nærheden af. Så hvor er problemet ?

Det er på høje tid at Tønder Forsyning finder ud af, om de er en virksomhed der er til for borgerne eller om de mener, at borgerne er til for Tønder Forsyning ! Vi vil have noget for vore skattekroner.

Åben borgernes genbrugspladser hurtigst muligt, og lad os så slippe for at få mere affald ud i naturen. Når alt dette er overstået, mener jeg vi bør se på strukturen i Tønder Forsyning. Det ville være sundt og godt for borgerne, hvis dette monopol blev brudt en gang for alle.

Mårbækvej 2
Ø. Terp
6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Carsten Heinrich Tästensen
„Die Minderheit muss lebendig bleiben“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„RESPEKT“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv
„Ligebehandling“

Leserbrief

Torben Ravn
„Braveheart“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Kritik af islam skal være velkommet i et demokrati“

Leserbriefe

Helge Poulsen
„En replik til Jørn Arpe Munksgaard (JAP)“