Leserbrief

„Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn“

Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn

Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn

Edith Tröster
Loddenhoi/Loddenhøj
Zuletzt aktualisiert um:

Edith Tröster findet den Anblick am Loddenhoier Strand verstörend und kann nicht verstehen, dass die Maßnahmen für den Bau des Jollenhafens in die Ferienmonate gelegt wurden. Sie fordert die Kommune Apenrade deshalb zum sofortigen Handeln auf.

Ingen kommentarer til jollehavnen, som lige så godt kunne være placeret ved Barsø Landing, i stedet for tæt på en dejlig naturstrand.

Det var et meget trist syn, der mødte os, da vi kom ned til stranden på Loddenhøj i går. Stranden barrikaderet af et stålhegn, en masse sand og sten fyldt op på stranden, og badebroen, det meste af den er nærmest fjernet, står lige pludselig på land. Man har i Aabenraa Kommune åbenbart ikke opdaget, at sommeren er over os, og at feriegæster har glædet sig til at nyde sommerlivet på Loddenhøj.

Det er vel ikke Aabenraa Kommunes mening, at det er den tilstand sommerhusejere, sommerhusgæster, campister og dagsgæster skal leve med hele sommeren. Det havde da været mere hensigtsmæssigt at vente til sidst på sommeren med at anlægge jollehavnen, så måske ikke helt så mange ville være generet af de trælse tilstande. Kære Aabenraa Kommune, vi må kunne forvente en forklaring på forholdene, og se så at få dem bragt i orden, hellere i dag som i morgen.

Edith Tröster,
Kløften 5, Loddenhøj,
Carstensgade 60, Tønder

Mehr lesen

Nachruf

Brigitta Lassen
Brigitta Lassen Lokalredaktion Tondern
„Wir trauern um unseren Freund Markus“

Leserbrief

Ejler Schütt
„ Toilet på Fladsten rasteplads“

Nachrufe

Erika Knudsen
„Hans Munk Hansen und Gudrun Westerberg in memoriam“

Leserbrief

Jürgen Beck
„Jollelaugets dans på vulkanen“

Leserbrief

Peter Christensen und Barbara Krarup Hansen
„Pesticider“

Leserbrief

Anders Kronborg und Jesper Petersen
„Socialdemokratiet fastholder truede gymnasier“