Leserbrief

„Borgmesteren på cykeltur“

Borgmesteren på cykeltur

Borgmesteren på cykeltur

Bernd Carstensen
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Bernd Carstensen aus Hoyer rät dem Bürgermeister dazu, sich ein Moped anzuschaffen, um in der ganzen Kommune herumzukommen und nicht nur im Raum Scherrebek auf dem Fahrrad unterwegs zu sein. Carstensen sorgt sich um den Zustand der Schleuse in Hoyer.

Det var en lille smule komisk og/eller morsomt at læse JydskeVestkysten den anden dag. Først læste man et selvrosende og selvforherligende læserbrev af Tønders borgmester, hvor han bl.a. nævnte, hvor godt det gik i Tønder Kommune. Det kunne han ved selvsyn konstatere når han cyklede rundt. Jeg formoder, at han cyklede i nærheden af Skærbæk, hvor han bor og i nærheden af den nye skole i Skærbæk, hvis etablering han har lagt sig i selen for. Jeg vil foreslå, at han anskaffer sig en knallert. Så kunne han evt. nå at komme ud til Højer Sluse og ved selvsyn se, at slusen er i en elendig forfatning. Selv om Højer Sluse ved lov indgår i den dobbelte digesikring til beskyttelse af bl.a. Tøndermarsken, ser det ikke ud til, at Højer Sluse bliver tilstrækkelig vedligeholdt. Lokale tunger påstår, at de store sluseporte er i en sådan forfatning, at de ikke kan virke ved en nødsituation. Digelag og kystinspektoratet siger ligeud, at Højer Sluse ikke er i forsvarlig stand.
Læser man lidt længere i JydskeVestkysten fra den anden dag, kan ses, at Tønder Kommune er blandt de dårligt stillede kommuner i landet. Det betyder bl. a., at kommunen kan inkassere ca 12 mio. kr. statsmidler.

Bernd Carstensen
Klintvej 19
6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„RESPEKT“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv
„Ligebehandling“

Leserbrief

Torben Ravn
„Braveheart“

Leserbrief

Peter Christensen
„Personfnidder i Venstre“

Leserbrief

Edith Tröster
„Åbent brev til Aabenraa Kommune vedr. Loddenhøj jollehavn“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Gør grænsekontrollen lettere“