Leserbrief

„Coronavalget i Agerskov“

Coronavalget i Agerskov

Coronavalget i Agerskov

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Torben Ravn aus Lügumkloster meint, dass die Wahl eines Bürgermeisterkandidaten von Venstre als ungültig erklärt werden muss. Die Parteiführung hat den Kopf verloren, meint er.

Den 18. juni valgte partiet Venstre sin spidskandidat til kommunevalget 2021, valgresultatet synliggjorde et splittet parti, som nu skal forsøge at samle sig igen.

Derudover synliggjorde resultatet en amatøragtig gennemførelse af et valg. Det er da utroligt, at et valg hvor 55 udleverede stemmesedler pludselig forsvinder, overhovedet kan godkendes af ledelsen i Venstre.

Jeg vil våge den påstand, at hvis valget var foregået i Daler forsamlingshus, så havde antallet af udleverede stemmer passet med antallet af afgivne stemmer.

Ledelsen i Venstre tabte ”hovedet” på den åbne mark i Agerskov den 18. juni, ikke af ond vilje, men nok mest, fordi man aldrig tidligere havde afholdt en sådan ”drive in afstemning”.

Afstemningsresultatet er ugyldigt efter min opfattelse, det er derudover pinligt for Venstre og Tønder kommune som sådan, og vil formodentligt gå over i historien som Coronavalget i Agerskov.

Mehr lesen

Leserbrief

Carsten Heinrich Tästensen
„Die Minderheit muss lebendig bleiben“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„RESPEKT“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv
„Ligebehandling“

Leserbrief

Torben Ravn
„Braveheart“

Leserbriefe

Jan Køpke Christensen
„Danskerne skal have deres feriepenge!“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Til kamp for en åben grænse“