Leserbrief

„En Statsminister under anklage“

En Statsminister under anklage

En Statsminister under anklage

Hans Peter Toft
Gravenstein/Gråsten
Zuletzt aktualisiert um:

Hans Peter Toft meint, dass Staatsministerin Mette Frederiksen einen Schritt zu weit gegangen sei und fragt sich, ob sie die „Mink-gate Fakten“ nicht anerkennen möchte? Stattdessen laufe sie vor ihrer Verantwortung davon.

Mette gik et skridt for vidt, og kan betragte det, som når man ikke holder ved et fuld stop skilt, (som det burde være, når lovgivningen ikke er på plads) , så er kørekortet væk. Når man bliver taget fersk gerning.

Og for at kunne køre fremadrettet, skal man op til en kontrollerede køreprøve, består man ikke, må man ikke fører bil fremover. Og man slipper ikke, selvom man siger, jeg så ikke stop-skiltet. Men er Mette Frederiksen utilbøjelig til at indse Mink-gate fakta, eller tror hun virkelig selv på det hun fortløbende ”lirer” af til pressen, i folketingssalen og i interviews?

Hvis ikke den røde fløj plus de radikale, holdt hånden så stabilt under Mette, havde det nok set anderledes ud. Men det gør de, endnu! Og derfor sidder hun fortsat i Statsministeriet. Som hun, efter de forliggende Mink-gate fakta, burde have forladt, frivilligt i bytte, for et undersøgelses lokale og med en ”forventet anklage” for at have begået overgreb respektive - grundlovs brud. Ved at have udstedt påbud, om aflivning af alle mink, raske, som syge og smittede på direkte TV, faktisk hele to gange. Uden at der var den fornødne lovgivning tilstede for en sådan aflivning.

Nu prøver statsministeren, at løbe fra ansvaret, ved at skubbe først Mogens Jensen og så nu ”folkesundheden” foran, som redningsplanke. Lykkes det, at komme op på planken, truer et stort, vandfald længere fremme med flere ministre sager, som har overset eller glemt at læse, samt politi og militært overgrebs anklager.

Kan Danmark ha´ en Statsminister og regering siddende, som regerer efter love, som ikke er udformet endsige vedtaget. Og med flere ministre, som har siddet inde med viden. Og som Mette påstår det , ikke har fremlagt den for hende i bl.a. koordinationsudvalget? Og herved er hun , Mette, kommet til, at fratage mennesker deres ejendom, levebrød og livsgrundlag, som er grundlovssikret, direkte ulovligt og krænkelse af ejendomsretten. Det skærpende er, at hun (Mette Frederiksen) ikke trækker ordren tilbage, da hun bliver opmærksom på lovbruddet søndag, men lader det køre videre. Hun siger hun søndag har sendt et brev til formanden for Folketinget, det tidligere postbud Henrik Dam Christensen. Man må håbe det ikke er sendt med PostNord, man kender jo alt for godt, leveringssituationen i det firma.

Hans Peter Toft, næstformand DF-Sønderborg
Konkel 19, 6300 Gråsten

Mehr lesen

Leserbrief

Kristian Pihl Lorentzen
„Jeg er gammeldags og borgerlig“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Der Kampf um Rechtssicherheit muss fortgesetzt werden“

Leserbrief

Helge Poulsen
„Avisen ved den digitale skillevej“

Leserbrief

Eggert Mumberg
„Zensur oder Geiz?“

Leserbrief

Inger Lis Andreasen und Karen Hansen
„Vaccinationscentre i forbindelse med Covid 19“

Leserbrief

Peter Christensen, Sozialdemokr. Stadtratsmitglied
„Først solcelleanlæg“