Leserbrief

„En usand påstand“

En usand påstand

En usand påstand

Henrik Rønnow
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Henrik Rønnow Foto: Ute Levisen

Der sozialdemokratische Gruppenvorsitzende wehrt sich gegen Behauptungen seines politischen Widersachers Jon Krongaard, Dänische Volkspartei.

En påstand bliver som bekendt ikke mere rigtig af at blive gentaget. Og selv om Jon Krongård fra Dansk Folkeparti bliver ved med at påstå, at vi fra socialdemokratisk side ikke har fremlagt vores forslag til besparelser, så bliver den påstand heller ikke mere sand ved at blive gentaget.

Jon Krongård ved godt, at jeg den 27. juni afleverede den socialdemokratiske byrådsgruppes forhandlingsoplæg til borgmesteren. Sidst jeg var forbi borgmesterkontoret lå vores forslag stadig på hans skrivebord, og jeg har da også fået en kopi retur, hvori borgmesteren har markeret ligheder og forskelle mellem Flertalsgruppens og socialdemokratiets bud på besparelser.

Så jo, vi spiller med åbne kort overfor borgmesteren.

Nu ved jeg godt, at Jon Krongård gerne vil have, at vi fra socialdemokratisk side offentliggør alle detaljerne, men nej, et forhandlingsoplæg sætter man ikke i avisen. Detaljerne forhandler man om.

I respekt for den alvorlige økonomiske krise Haderslev Kommune står i, og ikke mindst i respekt for de mange medarbejdere, der bliver påvirket af besparelserne, vil jeg opfordre Jon Krongård til at stoppe mudderkastningen og i stedet lægge pres på borgmesteren for at få sat gang i reelle, brede forhandlinger om budgettet for de kommende år.

Henrik Rønnow, gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe i Haderslev Kommune
Søvejen 9, Vedbøl
6500 Vojens

Mehr lesen

Leserbrief

Mogens Rerup
„Høringen foregår på et ulovligt grundlag“

Leserbrief

Bent Iversen
„Ugler i mosen“

Leserbrief

Svend Brandt
„Mennesket før systemet“

Leserbrief

Allan Emiliussen
„Nytænkning“

Leserbrief

Gisela Margarete Seffel
„Wie geschaffen für den Berg“

Leserbrief

Brigitte Handler
„Eigene Trägerschaft mit eigenem Vorstand für den Knivsberg“