Leserbrief

„Har Tønder Kommune opgivet?“

Har Tønder Kommune opgivet?

Har Tønder Kommune opgivet?

Bernd Carstensen, Hoyer
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die teuren Sitzklötze und -tische, die im Rahmen der Initiative Tonderner Marsch in Hoyer aufgestellt worden sind, sind für Touristen, Rentner und Rollstuhlfahrer ungeeignet, meint Bernd Carstensen aus Hoyer. Verschwunden seien die verbraucherfreundlichen Sitzgelegenheiten.

Forholdene omkring de dyre bordbænkesæt til 75.000 kr pr. sæt ved Højer Sluse udvikler sig for Tønder Kommune og for turismen på en meget uheldig måde. De firkantede klodser, som sættene består af, er hverken turist, pensionist eller kørestolsvenlige og burde omgående kasseres til brug for serviceringen af gæster ved Højer Sluse.

Det er helt absurd og grotesk, at Tøndermarskinitiativet stiller sig i vejen for opsætning af gængse, brugervenlige bordbænkesæt med bl.a. den begrundelse, at man skal vænne sig til de dyre bordbænkesæt til 75.000 kr. pr. sæt. Fra kommunen lykkedes det imidlertid at få opsat 3 almindelige bordbænkesæt ved Højer Sluse, dette var åbenbart for meget for Tøndermarskinitiativet, så disse sæt er fjernet igen.

Der er åbenbart nogle steder i forvaltningen af Tønder Kommune, hvor kvalifikationerne burde efterses og kompetencerne kan trænge til en kraftig opdatering til gavn for borgerne.

De skadelidte bliver turisterne og de lokalsamfund, der gerne vil modtage og servicere turister. Den turistmagnet, som Højer Sluse er, negligeres og forklejnes af dele af Tønder Kommunes administration, hvor har vi politikerne, borgernes valgte repræsentanter?

Bernd Carstensen
Hoyer

Mehr lesen

Leserbrief

Jesper Steenholdt, Anita Uggerholt Eriksen und Harald Christensen
„Østergade – Tønders nye latinerkvarter!“

Leserbrief

Susanne Linnet, Venstre-Stadtratskandidatin und Regionsratskandidatin
„Medicin må aldrig erstatte pleje og omsorg“

Leserbrief

Anton Schulz, Stadtratskandidat für Borgerlisten
„Vi sidder på hænderne i Tønder Kommune“

Leserbrief

Anette Abildgaard Larsen, konservatives Stadtratsmitglied
„Hvor skal du bo, når du bliver gammel?“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Eigentlich schade mit so einem Nachruf!“