Leserbrief

„Husk at få de udenlandske chauffører til at deltage i affaldsindsamlingen i Padborg“

Ejler Schütt
Pattburg/Padborg
Zuletzt aktualisiert um:

Der rechtspopulistische stellvertretende Bürgermeister in Apenrade, Ejler Schütt, macht in seinem Leserbrief Vorschläge zur Reinhaltung in Pattburg. Seiner Meinung nach sollen die "dreckigen ausländischen Fahrer" dort aufräumen.

Jeg synes det er alletiders, at Padborg Transportcenter, i samarbejde med gruppen Ren by by Frøslev Padborg, opfordrer medlemmerne til at give naturen en hjælpende hånd. Det være sig på deres egen matrikel, på offentlige arealer, p pladser, grøftekanter, grønne arealer. Rabatterne ved til- og frakørsel til motorvejene er ofte så uhumske, og det gælder over hele landet, at det minder om et u land. Alt muligt ulækkert affald er bare kylet ud fra biler.

Jeg kan ikke lade være med at pege på Toldpladsen i Padborg hvor hundredvis af udenlandske chauffører holder til, og hvor mange af disse chauffører sviner i større eller mindre grad. Disse udenlandske chauffører bør selvfølgelig også deltage i affaldsindsamlingen, og rydde op efter sig selv. Sprogbarriere er intet problem her.

Padborg industriområde skal være et affaldsfrit område er det prisværdige formål med affaldsindsamlingen, hvilket er realistisk såfremt alle brugere af området deltager i affaldsindsamlingen ikke kun på en speciel dag, men hver dag året rundt.

Faktisk burde der indføres bødestraf for at svine på offentlige arealer.

Ejler Schütt
Dansk Folkeparti
Byrådsmedlem Aabenraa
Viceborgmester
Formand Arbejdsmarkedsudvalget
Medlem af økonomiudvalget

Mehr lesen

Leserbrief

„Byrådet bør være bedre til kompromis’er“

Povl Kylling Petersen und Jan Riber Jakobsen

Leserbrief

Theis Kylling Hommeltoft
„JA TIL MINIMUMSNORMERINGER“

Leserbrief

Theis Kylling Hommeltoft
„En tynget generation - overladt til sig selv“

Leserbrief

„Klima – en folkesag“

Uwe Lindholdt

Leserbrief

Peter Blume
„Zum Thema „Knöllchen-Flut in Nordschleswig““

Leserbrief

Jon Krongaard
„Kommunen er til for borgeren - ikke omvendt!“