Leserbrief

„Hvornår lærer vi det?“

Hvornår lærer vi det?

Hvornår lærer vi det?

Hans Peter Toft
Gravenstein/Gråsten
Zuletzt aktualisiert um:

Dänemark dürfe nicht das von Terroranschlägen heimgesuchte Frankreich werden, meint Hans Peter Toft. Er möchte deshalb alle Personen, die Dänemark oder den Dänen nichts Gutes wollen, des so schnell wie möglich Landes verweisen.

Danmark må ikke blive det nye ”terrorist-Frankrig”. Så ud med dem der ikke vil Danmark, eller danskerne det godt! Og det kan kun gå for langsomt! Det må være lektien, af de terrorist massakre, som er foregået i Frankrig, af islamister eller som Mogens Glistrup, kaldte dem muhamedanere. Og hvor har han desværre fået ret, med sine forudsigelser på dette område.

Men vi bliver stadig, som befolkning tudet ørerne fulde, af såkaldte pladder humanister, at fredelig sameksistens er mulig. Vi ser det jo nu igen, hvor trosledere - forfører trosfæller til at begå terror, imod det land, imod de mennesker, som har givet dem beskyttelse og ophold efter de er flygtet fra ??? Ja fra hvad, måske, det nogle, nu forsøger at indfører, i det nye land, som har givet dem asyl?

Det må have konsekvenser. For den måde vi tager imod asylsøgende. Her er Mettes ord ikke nok, her skal der handling til. Præsident Emmanuel Macron i Frankrig har prøvet, at vise handlekraft, og indført ting sager nu, som herhjemme afvises med: ”Det kan vi ikke på grund af menneskerettighederne”. Hvorfor kan Frankrig så? Jeg gætter, her mangler vi politisk vilje til at tage tilsvarende beslutninger. Man gemmer sig bag ord og såkaldte menneskerettigheder. Men har man overhovedet ret til menneskerettighed, når man begår eller opfordre andre til at begår skade og terror, imod de befolkninger i de lande som giver en beskyttelse til dem? Al sund fornuft vil her svare klart NEJ!

Beskyttelsen af befolkningen må stå højere end menneskerettighederne til dem, som har ophold eller søger asyl, som måske er på et falsk grundlag, og begår terror. Hvis det ikke har været på et falsk grundlag, hvorfor vil man så lave samfundet om, med det man er flygtet fra? Hvornår lærer vi det?

Hans Peter Toft, næstformand DF Sønderborg
Konkel 19, 6300 Gråsten

Mehr lesen

Leserbrief

Stephan Kleinschmidt
„Lillebælt-samarbejde vejrer morgenluft“

Leserbrief

Kirsten Bachmann
„Børnevenlig kommune med specielt fokus på børns mentale trivsel “

Leserbrief

Eggert Mumberg
„Eine haarige Geschichte“

Meinung

Knud A. Sveistrup
„Godt Nytår!“

Leserbrief

Kristian Pihl Lorentzen
„Jeg er gammeldags og borgerlig“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Der Kampf um Rechtssicherheit muss fortgesetzt werden“