Leserbrief

„Lad os hjælpe hvis det ønskes“

Lad os hjælpe hvis det ønskes

Lad os hjælpe hvis det ønskes

Claus Hansen
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Stadtratspolitiker Claus Hansen (Liberale Allianz) begrüßt die Bemühungen für die Gründung eines Museums zugunsten von Hans J. Wegners Möbelkunst in Tondern. Er sichert dem neugegründeten Verein seine Rückendeckung zu.

I forrige uge blev der stiftet en forening til etablering af et museum for Hans J. Wegners Møbelkunst. Foreningen ønsker i første omgang at skaffe finansiering til et forprojekt, som skal undersøge om der er grundlag for at etablere et museum for Hans J. Wegners møbelkunst i Tønder.

Jeg er udmærket klar over, at der de seneste år har været, lad mig diplomatisk kalde det, problemer i og omkring Museet i Tønder. Hvad disse problemer skyldes, hvem der har været indblandet osv. er jeg sådan set ret ligeglad med.

Jeg glæder mig blot over at der er nogle initiativrige borgere fra Tønder Kommune, som har sat sig sammen og nu forsøger at give Hans J. Wegner og hans arbejde et minde i den by han blev født.
Og det glæder mig i den sammenhæng meget, at Hans J. Wegners døtre, Eva Wegner og Marianne Wegner bakker om projektet.

Eller som det står mere præcist i den pressemeddelelse som foreningen har udsendt: „I et samarbejde med Wegners døtre er vi i foreningen overbeviste om, at et museum med internationalt udsyn kan få stor betydning for Tønder på en måde, som også ville have glædet Hans J. Wegner".

For mig at se, ville det være fantastisk for os alle, om dette projekt kunne lykkes.Jeg vil gerne bakke op om det. Og jeg håber, at min byrådskollegaer også vil bakke op om dette enestående projekt, hvis foreningen måtte ønske hjælp fra Tønder Kommune.

Claus Hansen
Medlem af økonomiudvalget, Liberal Alliance

Søgårdsvej 226240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Anette Abildgaard Larsen
„Dokumentar eller Mester Jakel teater i Tønder Kommune?“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv, Værftvej 5, Tønder
„Åbent brev til formand, Bo Jessen!“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Ødsleri med betroede midler“

Leserbrief

Claus Hansen, Stadtratsmitglied der Liberalen Allianz
„Jeg er også forarget Borgmester Frandsen“

Leserbrief

Gisela Margarete Seffel
„Wie geschaffen für den Berg“

Leserbrief

Brigitte Handler
„Eigene Trägerschaft mit eigenem Vorstand für den Knivsberg“