Leserbrief

„Medierne har travlt med at berette om, hvor dårligt det går for Dansk Folkeparti“

Medierne har travlt med at berette om, hvor dårligt det går for Dansk Folkeparti

Medierne har travlt med at berette om, hvor dårligt det går

Hans Peter Toft
Gravenstein/Gråsten
Zuletzt aktualisiert um:

Hans Peter Toft ist nicht der Meinung, dass die aktuellen Umfrage die Zustimmungswerte zur Dänischen Volkspartei korrekt widerspiegeln.

Medierne har travlt med at berette om, hvor dårligt det går for Dansk Folkeparti. Og baserer dette primært på meningsmålingerne, som nu i lang tid kun har bevæget sig i én retning. Men meningsmålingen, giver ikke et korrekt billede af hvordan det reelt går i Dansk Folkeparti.

Havde det været et hvert andet parti, var ledelsen måske for længst blevet hængt til tørre, af sine egne på grund af tabet i meningsmålingerne. Men sådan er det ikke i Dansk Folkeparti. Her holder man sammen, også omkring formanden. Så selvom medierne prøver at slå kiler ind, og der er enkelte DF-byrådsmedlemmer, som har udskiftet partikortet, fordi de måske tror, de herved har en større chanc for at blive genvalgt ved regions og kommunal valget i 2021. Så siger det måske mere om disse byrådspolitikkere - dem selv, end om Dansk Folkepartis indre styrke og sammenhold. Et stort flertal af medlemmerne i Dansk Folkeparti bakker op omkring partiet og formanden, det er min klare fornemmelse.

Dette skyldes at Dansk Folkeparti har et ganske særligt dna, som gør at jo mere pres der kommer udefra, jo stærkere bliver sammenholdet. Ellers have der ikke i næsten 25 år i været kraft og styrke til at modstå de historiske partier og socialdemokraternes naive holdning til indvandrings og migrations problematikken. Hvor man med ord som ”i bliver aldrig stuerene” forsøgte at nødgøre det som partiet stod for.

Så selv om socialdemokraterne nu for en stund har taget den indvandre skeptiske kappe på, så ved kernen af støtter og medlemmerne i Dansk Folkeparti, den holder ikke i længden på socialdemokratiets skuldre.

De seneste 12 mdr. har jo bekræftet de bange anelser, hvor flere og flere ”migrationsstramninger” er blevet lempet med Radikal støtte. Derfor vedbliver Dansk Folkeparti at være den eneste sande garant for den sunde skepsis overfor indvandringen og uhæmmet migration og der fortsat er råd til god omsorg for vore ældre medborgere.

Hans Peter Toft
Næstformand DF lokalforening Sønderborg
Konkel 19
6300 Gråsten

Mehr lesen

Leserbrief

Hans Stengaard Jessen
„Den nye affaldssorteringsordning i Sønderborg Kommune“

Leserbrief

Niels Ole Bennedsen
„Auch Nordalsen muss attraktiv sein“

Nachrufe

Erika Knudsen
„Hans Munk Hansen und Gudrun Westerberg in memoriam“

Leserbrief

Sönke Büsen
„Er kommunen hævet over national lov?“

Leserbrief

Peter Christensen und Barbara Krarup Hansen
„Pesticider“

Leserbrief

Anders Kronborg und Jesper Petersen
„Socialdemokratiet fastholder truede gymnasier“