Leserbrief

„Personfnidder i Venstre“

Personfnidder i Venstre

Personfnidder i Venstre

Peter Christensen
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Stadtratsglied Peter Christensen (Soz.) meint, das nicht die Kommune Tondern nach der Wahl des V-Bürgermeisterkandidaten ein Problem hat. Vielmehr ist es die Partei Venstre.

Kommentar til Henrik Frandsens læserbrev fra den 22. juni.

Det kunne aldrig falde mig ind, at blande mig i andre partiers interne forhold. Herunder, hvem de opstiller til kommunalbestyrelsen eller andre tillidsposter.

Når jeg alligevel reagerer på situationen efter valget af Borgmesterkandidat for partiet Venstre, så skyldes det alene den magtarrogance, som Henrik Frandsen i et læserbrev i JV d. 22. juni giver udtryk for.

Jeg citerer: „Tiden er inde til, at de sande venstrefolk træder i karakter. Vi har alle et ansvar for at redde Tønder kommune ud af den afgrundsdybe krise, vi er havnet i.”

Jeg kan/skal ikke afvise, at der er problemer i partiet Venstre, men at sætte lighedstegn mellem Venstres problemer og Tønder kommune er en klar overvurdering af egen betydning.

Der er i kommunalbestyrelsen (heldigvis) fortsat et flertal, der ikke er medlem af partiet Venstre. Og ikke mindst, så er der uanset diverse personfnidder i partiet Venstre en god vilje til, at vi på tværs af alle partier har et godt og konstruktivt samarbejde til gavn for borgerne i Tønder kommune.

Mehr lesen

Leserbrief

Carsten Heinrich Tästensen
„Die Minderheit muss lebendig bleiben“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„RESPEKT“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv
„Ligebehandling“

Leserbrief

Torben Ravn
„Braveheart“

Leserbriefe

Jørn Arpe Munksgaard
„Helge Poulsens vrangforestillinger om dansk-tysk i Grænselandet“

Leserbrief

C. O.
„ Urteil gegen Deutschen – Sicht des Betroffenen“