Leserbrief

„Sure gamle mænd“

Sure gamle mænd

Sure gamle mænd

Mogens Nielsen, Lügumkloster
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Mogens Nielsen hat nichts dagegen, wenn er als verärgerter, alter Mann bezeichnet wird und bezieht sich auf einen Leserbrief von zwei Kandidaten der Tønder Listen. Ein Mann sei er, schließlich sei er dreifacher Vater und sein Taufschein lüge nicht. Verärgert würde er, wenn sich Menschen nicht anständig benehmen.

„Det er tid til et opgør med de sure gamle mænd” er overskriften på et læserbrev som to af Tønder listens kandidater har i avisen.

Overskriften fangede mig fordi, at sidst der blev talt om sure gamle mænd, da var jeg en af dem. Jeg tager såmænd gerne titlen på mig, jeg er far til tre dejlige børn - altså har jeg bevist at jeg mand.

Gammel - dåbsattesten lyver heldigvis ikke. Sur? ja, når nogen ikke opfører sig ordentligt, så bliver jeg sgu sur!

Jeg forstår ganske enkelt ikke meningen med læserbrevet, hvor det bl.a. lyder: „Fnidder, personangreb og gammelt nag står ud i lys lue”. Jeg troede egentlig, at vi var kommet videre, det er ihvertfald ikke noget jeg har bemærket og hvis de to kandidater har oplevet det i Tønder listen, vil jeg opfordre dem til at holde det internt i partiet.

De to skriver endvidere, at vi skal have flere kvinder i kommunalbestyrelsen, fordi vi trænger til nye toner i debatten. Det er jeg ikke ubetinget enig i, vi skal have kvinder og mænd, unge og gamle i kommunalbestyrelsen, jeg har tiltro til at borgerne/vælgerne sagtens selv kan finde ud af at sætte kryds ved dem de synes kan bidrage positivt og opføre sig ordentligt. Jeg ønsker alle et godt og sobert valg.

Mehr lesen

Leserbrief

Dorthe Schmittroth Madsen
„Herzlichen Glückwunsch til Slesvigsk Parti“

Leserbrief

Svend Stidsen
„Overvejelser efter kommunalbestyrelsens konstituering“

Leserbrief

Horst Leithoff
„Lieber Mitbestimmen aus der zweiten Reihe“

Leserbriefe

Baltser Andersen
„Ein neuer Anfang“

Standpunkt

Preben Bonnén
„Det nye Tyskland uden Angela Merkel og omverdens modtagelse“