AaB-angriber lyner to gange i sejr over formstærke Kolding

AaB - Kolding IF, NordicBet liga Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mathias Jørgensen nåede op på 10 mål i foråret med sine to scoringer i AaB's 3-2-sejr i Kolding.

Allerede oprykkede AaB tog fredag aften sin anden sejr i træk efter en tung periode i 1. division.

På udebane blev det 3-2 over formstærke Kolding IF.

Den hurtige angriber Mathias Jørgensen, som i januar kom til AaB fra Esbjerg, scorede til 2-1 og 3-1 i starten af anden halvleg og nåede på den måde op på 10 mål i foråret i 13 kampe.

Forinden havde Kasper Jørgensen før pausen bragt AaB foran 1-0 direkte på frispark, inden Rasmus Thelander scorede et meget uheldigt selvmål, da han forsøgte at blokere et indlæg.

Kolding-anfører Paul Ngongo reducerede til slutresultatet.

Andetsteds spillede vinderen af 1. division, Sønderjyske, 2-2 hos Hobro efter en sen udligning af gæsterne, og Fredericia bankede på udebane Vendsyssel med 4-1.

Resultaterne rykker ikke alverden på placeringerne i 1. divisions oprykningspil, og der er også placeringspenge på spil, når sidste spillerunde afvikles om en uge.

I 1. divisions nedrykningsspil slog Hillerød hjemme Horsens 2-0 og sikrede sig dermed førstepladsen - hvilket svarer til syvendepladsen i den næstbedste række.