Aalborg er i DM-semifinale efter storsejr over Rødovre

Aalborg
Metalligaen: Rungsted Seier Capital - Odense Bulldogs Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Aalborg slog Rødovre med 6-0 og er DM-semifinale. Odense slog Esbjerg og fører kvartfinaleserie med 3-2.

Aalborg Pirates er som det tredje hold klar til DM-semifinalerne i ishockeyslutspillet.

Det blev en kendsgerning med hjemmesejren på 6-0 over Rødovre Mighty Bulls.

Dermed fører Aalborg serien med 4-1 og kan ikke længere hentes.

Rødovre vandt overraskende den første kvartfinale, men Aalborg, der vandt grundspillet suverænt, har nu slået tilbage med fire sejre i træk.

Aalborg kom foran 1-0 under powerplay efter seks minutter, og det blev 2-0 kort før den første pause.

I anden periode blev det 3-0, og i den sidste periode gik det helt galt for Rødovre, der indkasserede yderligere tre mål.

Odense Bulldogs er blot en enkelt sejr fra at indløse billet til semifinalen i ishockeyslutspillet.

Søndag eftermiddag vandt det fynske hold på hjemmebane det femte kvartfinaleopgør med 4-0 over Esbjerg Energy.

Dermed fører Odense samlet med 3-2 i serien, der spilles bedst af syv kampe.

Amerikaneren Tommy Muck bragte Odense på 1-0 efter syv minutter, og i anden periode øgede Jonathan Brinkman og Radim Piroutek føringen.

Letten Gunars Skvorcovs cementerede sejren i tredje periode.

Tirsdag spilles seriens sjette kamp, denne gang med Esbjerg som hjemmehold.

I en eventuelt syvende og afgørende kamp vil Odense have fordel af hjemmebane.

Herning Blue Fox og Sønderjyske har allerede spillet sig i semifinalerne med sejre over henholdsvis Herlev Eagles og Rungsted Seier Capital. I begge tilfælde sluttede serien med 4-0.

Herning og Sønderjyske tørner sammen i semifinalen, mens Aalborg i den anden semifinale skal møde enten Odense eller Esbjerg.