Aalborg Håndbold fejer gulv med Lemvig-Thyborøn

Aalborg
Herrehåndbold: Aalborg Håndbold - Nordsjælland Håndbold Foto: Ren© Schtze/Ritzau Scanpix

Mikkel Hansen scorede blot en enkelt gang, da Aalborg Håndbold vandt 37-24 hjemme over Lemvig-Thyborøn.

Der var klasseforskel fra ende til anden i HTH Herreligaen lørdag aften, da Aalborg Håndbold bankede Lemvig-Thyborøn og snuppede ligaens førsteplads.

Efter 2 x 30 minutters opvisning kunne Mikkel Hansen og hans nye holdkammerater gå i omklædningsrummet med en komfortabel sejr på 37-24.

Sejren kunne formentlig være blevet endnu større, hvis mesterskabskandidaten ikke var gået et niveau ned i kampens sidste ti minutter.

Mikkel Hansen scorede kun et enkelt mål i opgøret, det var på straffekast i slutningen af første halvleg. Verdensstjernen havde næstsidste hånd på tre andre Aalborg-mål, men blev også sparet undervejs i kampen.

Endnu engang fik Aalborg-træner Stefan Madsen god mulighed for at brede spilletiden godt ud i sin trup. På målet valgte han dog at køre med Mikael Aggefors gennem næsten hele opgøret, og han storspillede med en redningsprocent på 40.

Aalborg står noteret for tre sejre i tre ligakampe, mens Lemvig-Thyborøns sæson har budt på tre liganederlag.

Mens der aldrig var spænding i Aalborg, var der drama til det sidste i Fredericia, hvor Skjern var på besøg.

Opgøret endte med en pointdeling, da Eivind Tangen udlignede til 25-25 med seks sekunder tilbage af opgøret.

Hjemmeholdet nåede at få sendt en afslutning afsted i slutsekunderne, men forsøget gik uden for målrammen.

Både Fredericia og Skjern har fem point og ligger placeret lige bag Aalborg i tabellen.