Aalborg Håndbold skubber Sønderjyske af vejen i ny sejr

Sønderborg
Champions League herrehåndbold: Aalborg Håndbold - RK Celje Pivovarna LaÃko Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Aalborg Håndbold buldrede videre med en ny sejr i herreligaen, da Sønderjyske blev slået med 36-33.

Det blev heller ikke Sønderjyske, der som det første hold i denne sæson fik Aalborg Håndbold ned med nakken i den danske herreliga.

Sønderjyderne gjorde ellers et flot forsøg, da de lørdag tog imod Mikkel Hansen og co., som rejste hjem med en sejr på 36-33 i bagagen.

Sønderjyske var bagud med seks mål tidligt i anden halvleg, men gjorde kampen tæt til sidst.

Aalborg har nu syv sejre i otte kampe og 15 point i alt på førstepladsen i HTH Herreligaen. Sønderjyske har seks point på tiendepladsen.

De to hold fulgtes længe ad fra starten af lørdagens kamp. Ingen af dem var foran med mere end et enkelt mål de første cirka 20 minutter.

Men op til pausen begyndte Aalborg at trække en smule fra. 9-9 blev til 12-9, og så havde gæsterne lidt pusterum. Sebastian Barthold sendte nordjyderne i omklædningsrummet med første halvlegs sidste scoring til 17-14.

Fra anden halvlegs start så det ud til, at Aalborg ville punktere spændingen. Med tre mål i træk kom gæsterne på 20-14, men Sønderjyske kæmpede videre.

Med lidt over et kvarter tilbage var der kontakt mellem de to hold, da Morten Bjørnshauge reducerede til 24-25 for Sønderjyske.

Men hjemmeholdet manglede lige det sidste for at få skovlen under mastodonterne fra nord. Aalborgs mange profiler var i sidste ende for stor en mundfuld for Sønderjyske, der i slutfasen aldrig var tættere på end minus to.