AC Horsens holder sig på sejrssporet i Esbjerg

AC Horsens er ejet af Horsens fS Fodbold Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Elijah Just blev afgørende med en scoring allerede efter ni minutter, da AC Horsens slog Esbjerg fB.

Efter et nederlag i sæsonens første kamp har AC Horsens fundet melodien.

Den storsatsende klub i landets næstbedste fodboldrække tog søndag sin anden sejr i træk, da Esbjerg fB bød inden for på Blue Water Arena.

AC Horsens scorede allerede i niende minut, og det mål blev afgørende for østjyderne, som vandt dysten mellem de to tidligere superligaklubber med 1-0.

Dermed er AC Horsens på seks point ligesom FC Fredericia og Vendsyssel FF.

Trioen er alle tre point efter superliganedrykkeren OB, der har vundet tre kampe ud af tre mulige i sæsonåbningen.

AC Horsens fik sidste år nye amerikanske ejere, og de har brugt mange penge på, at klubben i denne sæson skal indløse returbillet til Superligaen efter nogle sæsoner på anden klasse.

Den nye cheftræner, Martin Retov, har overtaget en trup med et hav af nye spillere, som skal spille AC Horsens til tops.

Søndag var det dog en gammel kending, der stod for den afgørende fuldtræffer.

Elijah Just, der kom til det østjyske i 2022, var på pletten i niende minut.

Newzealænderen fik bolden i højre side af feltet, hvor han efter at have set situationen an hamrede den op i loftet af målet.