AGF henter tre point i Lyngby efter scoring i overtiden

Superligakampen mellem Lyngby og AGF på Lyngby Stadion Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

AGF vandt søndag over Lyngby med 1-0, efter at angriberen Patrick Mortensen scorede i overtiden.

En scoring i overtiden af AGF-angriberen Patrick Mortensen betyder, at aarhusianerne kan drage til Aarhus med en 1-0-sejr over Lyngby.

Kampen bølgede frem og tilbage. AGF forsøgte at kontrollere kampen, men Uwe Röslers tropper havde svært ved at bryde igennem Lyngbys afventende tilgang.

Det lykkedes dog til allersidst, da Patrick Mortensen dukkede op og sikrede sejren til AGF med en sikker inderside.

Nederlaget er en stor bet for Lyngby, der dog må sande, at kynismen og kvaliteten manglede, når chancerne bød sig.

Resultatet efterlader fortsat Lyngby på sidstepladsen i Superligaen, hvor holdet har 5 point efter 15 kampe.

AGF er på nuværende tidspunkt at finde på syvendepladsen med 21 point efter 15 spillerunder.

AGF tog initiativet fra kampens start. Efter 21 minutters spil kom aarhusianernes højreback Tobias Mølgaard først på et præcist indlæg, men bolden gik akkurat forbi mål.

Kort efter viste Lyngby tænder, da angriberen Frederik Gytkjær var tæt på at fuldende en flot kontra. Den fornødne skarphed manglede hos begge mandskaber, og pausestillingen var således 0-0.

Anden halvleg startede i et hæsblæsende tempo, hvor både Lyngby og AGF kom frem til flere fine muligheder. Eksempelvis var Lyngbys offensivspilleren Rezan Corlu tæt på med et fint skudforsøg efter 55 minutters spil.

Lidt over et kvarter senere blev AGF’s jubel punkteret, da forsvarsspilleren Yann Aurel Bissecks scoring blev annulleret, efter at dommeren på VAR's opfordring tjekkede opspillet og konstaterede, at Bisseck ramte bolden med armen i opspillet.

Mod slutningen forsøgte begge hold at række ud efter sejren, og det lykkedes også for AGF, der i overtiden snuppede sejren på mål af angriberen Patrick Mortensen.

Gæsterne vandt således 1-0 og kan drage hjem til Aarhus med tre point i bagagen.