AGF slår lokal serieklub med 8-0 i pokalturneringen

Aarhus
Pokalkamp mellem Vatanspor og AGF Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Sigurd Haugen scorede tre gange, mens Frederik Brandhof blev dobbelt målscorer mod Vatanspor.

Stadionspeakeren i Aarhus havde travlt torsdag aften, da AGF spillede sig videre til tredje runde i pokalturneringen.

Superligaklubben vandt med 8-0 over Vatanspor fra Jyllandsserien.

Den norske angriber Sigurd Haugen indledte med det første mål efter et kvarter. Blot to minutter senere øgede Haugen til 2-0, mens Yann Bisseck sørgede for 3-0 inden pausen.

I anden halvleg scorede Sigurd Haugen sit tredje mål til 4-0, inden holdkammeraterne tog over. Frederik Brandhof kom på måltavlen to gange, efter at Frederik Tingager havde bragt AGF på 5-0.

Kampens sidste scoring sørgede den nyindkøbte svensker Kevin Yakob for, da han ti minutter før slutfløjt øgede til 8-0.

Vatanspor, der blev stiftet i 1989 af en gruppe unge med tyrkisk baggrund, har hjemme i Aarhus-forstaden Brabrand.

Jyllandsserieholdet havde egentlig fordel af hjemmebane i torsdagens pokalmøde. Vatanspor ønskede dog at flytte kampen til Ceres Park, hvor AGF har hjemmebane.