Angriber sparker sig ud af målkrise i Randers' pokalsejr

Superliga Silkeborg IF - Randers FC Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Stephen Odey sørgede med sine første to sæsonmål for, at Randers besejrede Vendsyssel med 2-0.

Randers-angriberen Stephen Odey har været nærig med målene i Superligaen, men i pokalturneringen går det bedre for den 24-årige nigerianer.

Torsdag aften nettede han to gange og var hovedmanden bag Randers' 2-0-sejr på udebane over Vendsyssel, der ligger på femtepladsen i den næstbedste række.

Randers er dermed som det 16. og sidste hold klar til ottendedelsfinalerne.

Stephen Odey scorede i sidste sæson 13 gange for kronjyderne på tværs af alle turneringer, men glemte åbenbart sin målfarlighed i sommerferien.

I denne sæson havde han før torsdagens tur til Vendsyssel ikke lavet et eneste mål i sine 13 kampe. Men på NordEnergi Arena i Hjørring kom der omsider hul på bylden.

Der var spillet knap en halv time, da Odey åbnede scoringen med et kanonskud fra en spids vinkel.

Kort før pausen var nigerianeren på pletten igen. Forarbejdet stod talentfulde Filip Bundgaard for, da han snoede sig elegant igennem i straffesparksfeltets højre side.

Nær baglinjen sendte han bolden ind foran mål med en ydersideaflevering, og Odey kunne let styre den ind over stregen.

Anden halvleg forløb uden de store højdepunkter, inden Vendsyssel på falderebet pludselig fik chancen for at skabe spænding.

Randers' Daniel Høegh fældede Wissam Abou Ali i feltet, men Ali formøblede den store mulighed ved at sende straffesparket langt over mål.

Randers kan nu se frem imod fredagens lodtrækning til ottendedelsfinalerne, som skal spilles mellem 8. og 10. november.