Argentina nærmer sig verdensrekord efter sejr i VM-test

Abu Dhabi
WCup Emirates Argentina Soccer Foto: Kamran Jebreili/Ritzau Scanpix

Argentina sprudlede offensivt, da holdet besejrede De Forenede Arabiske Emirater og nærmede sig verdensrekord.

Det er en imponerende stime, Argentina har gang i op til VM i Qatar.

Onsdag aften vandt Argentina med Lionel Messi som en af målscorerne 5-0 over De Forenede Arabiske Emirater i en testkamp i Abu Dhabi.

Det var 36. gang i træk, at Argentina gik fra banen uden nederlag. Dermed nærmer sydamerikanerne sig verdensrekorden, som Italien råder over lige nu.

Italien gik ubesejret fra banen 37 gange i træk i perioden fra 2018 til 2021, hvor holdet også snuppede EM-guld.

Siden juli 2019 har Argentina ikke tabt en kamp. Dengang blev det til nederlag til Brasilien i semifinalen i Copa America.

Messi scorede til 4-0 og har nu lavet ti mål i de seneste fire kampe for Argentina, som bliver ved med at vinde.

PSG-stjernen på det argentinske fodboldlandshold er nu oppe på 91 mål i 165 kampe. 101 af landskampene er vundet.

35-årige Messi spillede hele kampen onsdag aften, og den syvdobbelte Ballon D'Or-vinder lagde også uselvisk op til 1-0-målet, som blev sat ind af angriberen Julian Alvarez.

Kantspilleren Angel Di Maria hamrede en helflugter i nettet via stolpen til 2-0, og Juventus-spilleren gjorde det også til 3-0.

I anden halvleg gjorde den indskiftede angriber Joaquin Correa det til slutresultatet 5-0 for Argentina, som virker helt klar til VM-slutrunden.

I den første kamp ved VM skal Argentina på tirsdag møde Saudi-Arabien. VM-gruppen tæller også Polen og Mexico.