Arsenal smider point med uafgjort i Southampton

Southampton
Britain Soccer Premier League Foto: David Cliff/Ritzau Scanpix

Arsenal missede en oplagt mulighed for at holde afstand til Manchester City, da det mod Southampton blev 1-1.

Efter fire sejre i træk ramte Arsenal søndag et lille bump på vejen.

Her fik Premier Leagues tophold nemlig kun et enkelt point, da det ude mod Southampton endte 1-1.

Arsenal kom ellers hurtigt foran, men 20 minutter inde i anden halvleg fik Southampton udlignet, da Stuart Armstrong efter flot opspil scorede kampens sidste mål.

Resultatet betyder, at Arsenal har 28 point på førstepladsen. Det er to point mere end Manchester City på andenpladsen.

Southampton befinder sig noget længere nede. Holdet fra den engelske sydkyst har samlet 12 point sammen i lige så mange kampe, hvilket rækker til en 15.-plads.

Det var Granit Xhaka, der efter ti minutters spil scorede for Arsenal. Schweizeren hamrede bolden op i nettaget efter en tværaflevering i feltet fra Ben White.

Dermed var der lagt i ovnen til endnu en Arsenal-sejr, men Southampton ville det altså anderledes.

I søndagens sene Premier League-kamp tog Tottenham, der var uden Pierre-Emile Højbjerg, imod Newcastle. Det endte med en sejr til gæsterne på 2-1 takket være to mål i første halvleg.

Pierre-Emile Højbjerg var ikke med, grundet hvad Tottenham-træner Antonio Conte inden kampen beskrev som en mindre skade.

Tottenham og Newcastle er nu nummer tre og fire med henholdsvis 23 og 21 point.