Athletic og Getafe sparker La Liga i gang med pointdeling

Bilbao
FBL-ESP-LIGA-ATHLETIC BILBAO-GETAFE Foto: Ander Gillenea/Ritzau Scanpix

Athletic Club og Getafe spillede 1-1, og det samme gjorde Girona og Real Betis, da La Liga blev skudt i gang.

Den bedste spanske fodboldrække, La Liga, blev torsdag aften skudt i gang, da Athletic Club på hjemmebane i Bilbao spillede 1-1 mod Getafe.

Athletics Ohian Sancet åbnede scoringen i første halvleg, inden gæsternes Chrisantus Uche i det 64. minut headede bolden i mål til slutresultatet 1-1.

Athletic sluttede sidste sæson på en femteplads, mens Getafe blev nummer 12.

I det 27. minut torsdag aften scorede Athletics Ohian Sancet sæsonens første mål i La Liga.

Den offensive midtbanespiller modtog bolden midt på Getafes banehalvdel, drev bolden ned mod gæsternes mål, inden han lige uden for feltet flot sparkede bolden ind bag David Soria i Getafe-målet.

Det lykkedes dog Getafe at svare igen.

Små 20 minutter inde i anden halvleg steg angriberen Chrisantus Uche til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden ind ved den fjerne stolpe.

Opgøret mellem Athletic og Getafe var den ene af to kampe, der blev spillet torsdag aften i La Liga.

Senere var Girona, der var seneste sæsons helt store overraskelse, i aktion på udebane mod Real Betis.

Det endte ligeledes i en 1-1-pointdeling mellem de to klubber. Betis' Marc Bartra scorede efter seks minutter til 1-0, mens gæsternes Gabriel Misehouy i anden halvleg udlignede til 1-1.