B93 tæver Fredericia og hjælper tophold i 1. division

Fredericia
Oddset Pokalen: B93 - Randers FC Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Fredericia-træner Michael Hansen hev tre mand ud efter en halv time i torsdagens 0-4-nederlag mod B93.

Oprykkeren B93 hentede torsdag sæsonens nok største skalp, da holdet på udebane bankede FC Fredericia med 4-0.

Den overraskende sejr var samtidigt en markant hjælp til topholdene Sønderjyske og AaB, der ligger på oprykningspladserne i 1. division med Fredericia som nærmeste forfølger.

Vinder Sønderjyske og AaB deres kampe senere i runden, vil de havde mindst 12 og 11 point til oprykningsstregen.

For B93 var sejren den anden i træk, og oprykkeren fra Østerbro har efterhånden pænt med luft ned til FC Helsingør og Næstved under nedrykningsstregen.

Fredericias cheftræner, Michael Hansen, pillede tre spillere ud efter bare en halv times spil ved stillingen 3-0.

Et af ofrene var forsvarsspilleren Jeppe Gertsen, som lavede en elendig tæmning og tillod B93-angriberen Tammer Bany at bringe gæsterne foran 1-0 efter ni minutters spil.

Bany øgede siden til 2-0 efter en hjørnesparkskombination, og han var også oplægger til Ahmed Daghims flotte 3-0-scoring fra kanten af feltet.

Den tredobbelte udskiftning gav bedring på Fredericia-holdet, men da Jeppe Erenbjerg kort inde i anden halvleg smækkede et direkte frispark i mål til 4-0, var kampen afgjort.