Bakken Bears tager teten i DM-finalerne med udesejr

Næstved
Basketball pokalfinale: Horsens IC - Bakken Bears Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Bakken Bears vandt ude over Team FOG Næstved og er nu foran med 2-0 i kampe i DM-finalerne i basketball.

Team FOG Næstveds basketherrer var længe godt med mod Bakken Bears, men det endte med en favoritsejr på 94-81 til aarhusianerne i sæsonens anden finale om mesterskabet.

Dermed er Bakken Bears et stort skridt tættere på at vinde klubbens ottende DM-titel i træk. Bakken Bears fører nu DM-finalerne med 2-0 i kampe. Der spilles bedst ud af syv kampe.

I starten af kampen var Team FOG Næstved ellers godt spillende og kom foran med 18-11.

Bakken Bears vendte det dog hurtigt med otte point i træk og en føring til udeholdet på 19-18.

Før pausen var Team FOG Næstved også foran 48-44, men hjemmeholdet formåede ikke at holde føringen i anden halvleg.

Bakken Bears åd sig langsomt ind i kampen, og hjemmeholdet mistede sit momentum.

Bagud med seks point i starten af fjerde quarter gik det kun den forkerte vej for sjællænderne.

Bakken Bears kom foran med 94-72, inden at hjemmeholdet brugte de sidste minutter af kampen på at pynte på resultatet med ni ubesvarede point.

Michel Diouf blev kampens topscorer med 21 point for Bakken Bears.

Finale nummer tre spilles i Aarhus på torsdag.

Sidste år vandt Bakken finaleserien over sydsjællænderne med 4-0 i kampe. Det var aarhusianernes syvende DM-guld i træk og nummer 21 i historien.

Team FOG Næstved har aldrig været dansk mester.