Barcelona møver sig forbi endnu en miniput i pokalen

FBL-ESP-CUP-UNIONISTAS-BARCELONA Foto: Cesar Manso/Ritzau Scanpix

FC Barcelona og Atletico Madrid vandt deres kampe og gik begge videre til kvartfinalerne i Copa del Rey.

FC Barcelona har ikke ligefrem imponeret i den spanske pokalturnering i de seneste uger, men catalonierne står alligevel i kvartfinalen.

Unionistas fra den tredjebedste spanske fodboldrække kom torsdag aften foran 1-0, men Barcelona endte med at vinde ottendedelsfinalen med cifrene 3-1.

Tidligere i januar var Barcelona også i problemer mod et hold fra den fjerdebedste spanske række. Barcelona vandt ved den lejlighed 3-2 over Barbastro.

I torsdagens kamp nettede hjemmeholdets Alvaro Gomez til 1-0 på en helflugter efter en halv time, og den føring holdt til kort før pausen.

Barcelona-angriberen Ferran Torres udlignede til 1-1 på en friløber, og dermed kunne de to hold gå til pause med balance i regnskabet.

Andreas Christensen, som startede inde i det centrale forsvar for Barcelona, blev skiftet ud i pausen.

Barcelona-træner Xavi Hernandez foretog yderligere tre indskiftninger efter en time for at sætte skub i tingene.

Ind kom stjernerne Robert Lewandowski, Ilkay Gündogan og Pedri, og det hjalp på udeholdets indsats.

På tre minutter i slutningen af anden halvleg lykkedes det Barcelona at score to gange.

Efter 69 minutter scorede forsvarsspilleren Jules Kounde til 2-1, inden forsvarskollegaen Alejandro Balde øgede til slutresultatet 3-1.

Real Madrid var også i aktion i pokalen, da holdet gæstede lokalrivalerne fra Atletico Madrid om en plads i kvartfinalen.

Her vandt Atletico Madrid i en målrig kamp med 4-2 efter forlænget spilletid. Den ordinære kamp endte 2-2.

I den forlængede spilletid scorede angriberen Antoine Griezmann og indskiftede Rodrigo Riquelme målene for hjemmeholdet.

Dermed er Real Madrid ude af Copa del Rey, mens Atletico Madrid og Barcelona er blandt de sidste otte hold.