Barcelona nedlægger Bilbao med tre hurtige mål

Barcelona
FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-ATHLETIC BILBAO Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix

Inden for ti minutter i første halvleg grundlagde scorede Barcelona sejren på 4-0 over baskiske gæster.

FC Barcelona hentede søndag en overbevisende sejr på 4-0 over Athletic Bilbao i den spanske liga.

Tre scoringer til hjemmeholdet inden for ti minutter i første halvleg afgjorde hurtigt affæren.

Ousmane Dembélé åbnede festen efter 12 minutter, da han forsøgte at dreje et skudforsøg op i målhjørnet.

Bilbao-målmanden fik blokeret franskmandens skud, men Robert Lewandowski opsnappede returbolden og sendte den ind i feltet, så Dembele kunne heade Barcelona i front.

Seks minutter senere øgede højrekanten Sergi Roberto til 2-0 efter en solotur op ad banen. Til sidst sende han bolden i en blød bue over Bilbao-keeperen.

Og efter 21 minutter slog Lewandowski til, da polakken drejede rundt om sig selv og pløkkede værterne på 3-0. Barcelona-angriberen har nu scoret 12 mål i 11 ligakampe og er suveræn ligatopscorer.

Med 20 minutter tilbage af opgøret gjorde Ferrán Torres det til 4-0 i en kamp, der på det tidspunkt for længst var afgjort.

Med sejren fastholder Barcelona andenpladsen efter førerholdet Real Madrid. Barcelona har 28 point, mens den evige rival fra hovedstaden topper ligaen med 31 point.