Bayern dukker Hoffenheim i Beckenbauer-hyldest

München
Bayern Munich - TSG 1899 Hoffenheim Foto: Peter Kneffel/Ritzau Scanpix

Jamal Musiala lavede to mål, da Bayern München hyldede afdøde Franz Beckenbauer og slog Hoffenheim 3-0.

"Danke Franz".

Ydersiden af Allianz Arena var fredag arrangeret som en hyldest, da Bayern München slog Hoffenheim 3-0 i Bundesligaen og samtidig tog afsked med legenden Franz Beckenbauer.

Han døde i sidste uge i en alder af 78 år efter længere tids sygdom.

Også inden kampen blev "Der Kaiser" hyldet på forskellige måder, og efter bare 18 minutter sørgede det tyske stjerneskud Jamal Musiala for en føring til det hold, som Beckenbauer spillede størstedelen af sin karriere hos.

Leroy Sane fandt Musiala efter et kort hjørnespark, og efter et par fodrappe træk tævede han kuglen i nettet fra en meget spids vinkel.

Bayern virkede i kontrol med opgøret, men i en meget livlig første del af anden halvleg truede Hoffenheim flere gange værternes bur.

Manuel Neuer viste i sin kamp nummer 500 for Bayern dog, at han er ved at være i fulde omdrejninger igen efter sin lange skadespause i 2023, og derudover tog overliggeren også fra, da den unge angriber Maximilian Beier forsøgte sig.

I stedet for en udligning blev det 2-0 efter 69 minutter, da Musiala efter bandespil med Leroy Sane lynede igen.

Og gassen gik endegyldigt af Hoffenheims ballon, da midtbanespilleren Grischa Promel kort efter fik sit andet gule kort.

I overtiden var ligatopscorer Harry Kane på plads for 22. gang i denne Bundesliga-sæson.

Danske Robert Skov kom på banen efter 79 minutter for Hoffenheim.