Bayern knuser Svenssons tropper trods nyt Ingvartsen-mål

München
FBL-GER-BUNDESLIGA-BAYERN MUNICH-MAINZ Foto: Christof Stache/Ritzau Scanpix

Marcus Ingvartsen scorede for femte kamp i træk, men det var langtfra nok til point mod Bayern München.

Onsdag pillede Bayern München pynten af FC Barcelona på udebane i Champions League, og lørdag var det Mainz' tur til at få én på hatten.

Hjemme på Allianz Arena var Bayern München voldsomt overlegen mod danske Bo Svenssons mandskab og vandt 6-2.

Allerede i første halvleg satte hjemmeholdet tre mål på tavlen, efter at Mainz ikke havde fået et ben til jorden i kampens indledning.

I anden halvleg blev Marcus Ingvartsen skiftet ind og scorede for femte kamp i træk. Men der var intet at stille op for Mainz, som fik sig en lærestreg.

Sejren betyder, at Bayern München nu indtager førstepladsen i Bundesligaen. Klubben har to point ned til Union Berlin, der søndag kan tage førstepladsen tilbage med en sejr over Borussia Mönchengladbach.

Bo Svenssons mandskab er på ottendepladsen i den tyske liga.

Midtugens sejr over Barcelona havde tydeligvis givet Bayern München en god optakt til weekendens bundesligakamp.

Værterne var ikke i gæstfrit humør, og derfor blev Mainz spillet ned under græstæppet i første halvleg. Allerede i femte minut scorede Serge Gnabry på et oplæg af Sadio Mané efter et mønsterangreb.

Den unge midtbanestjerne Jamal Musiala øgede føringen med et langskud fra kanten af feltet efter 28 minutter, inden Mainz kortvarigt bed fra sig. Jonathan Burkardt sendte bolden på overliggeren, inden Jae-sung Lee sparkede riposten på stolpen.

Sadio Mané gjorde det til 3-0, efter at han havde fremprovokeret et straffespark. Han misbrugte selv straffesparket, men fulgte op og sendte kuglen i nettet.

Kort før pausefløjt misbrugte Jonathan Burkardt et straffespark. Men Mainz pyntede på pauseresultatet på det efterfølgende hjørnespark, da Silvan Widmer headede bolden i nettet.

Leon Goretzka prikkede hul på bylden i anden halvleg, da han efter 58 minutter steg overlegent op til et indlæg og headede Bayern München på 4-1. 5-1 blev det også, da Mathys Tel scorede på langskud efter 79 minutter.

Markus Ingvartsen var i mellemtiden kommet på banen, og kort efter scorede han, da Sven Ulreich i Bayern-målet klodset havde smidt bolden væk.

Formstærke Eric Maxim Choupo-Moting sørgede for kampens sidste mål, da han scorede til 6-2 fire minutter før slutfløjt.

RB Leipzig var uden en skadet Yussuf Poulsen, da klubben slog Bayer Leverkusen med 2-0.