Bayern München banker Augsburg i målfest

München
Bayern Munich - FC Augsburg Foto: Sven Hoppe/Ritzau Scanpix

Bayern München kom op på tre sejre i træk i ligaen, da Augsburg og Mads Valentin Pedersen blev slået med 5-3.

Bayern München begynder så småt at ligne sig selv i Bundesligaen efter en ujævn første halvdel af sæsonen.

Lørdag tog de forsvarende mestre deres tredje sejr i træk. I en målfest på Allianz Arena blev Augsburg slået med 5-3.

Sejren blev grundlagt i første halvleg, hvor Bayern ganske vist kom bagud allerede efter et par minutter, men derefter fik vendt kampen på hovedet, så der ved pausen stod hele 4-1.

Et kvarter inde i anden halvleg reducerede Mergim Berisha - der også scorede til 1-0 - for Augsburg, men Mads Valentin Pedersen og co. måtte se drømmen om et comeback fordufte.

Med cirka 20 minutter tilbage af kampen gjorde Alphonso Davies det til 5-2, og så virkede kampen afgjort. Først et par minutter inde i tillægstiden fik Augsburg pyntet på resultatet med reduceringen til 3-5.

Davies' mål var symptomatisk for kampen. Fire af Bayerns fem mål blev således scoret af folk, der normalt huserer længere tilbage på banen.

Ud over canadieren kom også João Cancelo samt Benjamin Pavard på måltavlen. Sidstnævnte endda med to scoringer. Leroy Sane bidrog med et enkelt mål.

Sejren bringer Bayern op på 52 point på førstepladsen. Dortmund kan lørdag aften komme op på samme antal, hvis det bliver til en sejr i Ruhr-derbyet mod Schalke 04.

RB Leipzig vandt også lørdag eftermiddag. Holdet slog Borussia Mönchengladbach med 3-0. Yussuf Poulsen spillede det sidste kvarter og blev noteret for en assist ved det sidste mål.

Bo Svenssons Mainz måtte efter fire sejre i træk nøjes med uafgjort ude mod Hertha Berlin. Kampen endte 1-1. Oliver Christensen startede inde for Hertha, mens Marcus Ingvartsen spillede en lille time for Mainz.

Uden en skadet Jesper Lindstrøm spillede Eintracht Frankfurt 1-1 hjemme mod Stuttgart.