Brøndby og Randers deler efter livlig slagudveksling

Superliga: Brøndby IF - Randers FC Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby vendte sent 0-1 til 2-1 og havde flest chancer, men fik kun 2-2 hjemme mod Randers.

Marko Divkovic og Mathias Kvistgaarden vendte med to sene mål kampen på hovedet, da Brøndby søndag havde besøg af Randers FC i Superligaen.

Men stopperen Daniel Høegh skaffede sent kronjyderne 2-2 efter en kamp, hvor hjemmeholdet havde mest spil og flest chancer.

Norman Campbell havde i første halvleg åbnet ballet på en sjælden chance til gæsterne, mens Brøndby spildte flere gode muligheder.

Med pointdelingen er Brøndby nummer fire i Superligaen med 11 point for 6 kampe. Samme total har FC København og FC Nordsjælland, men Brøndby er bedst på målscore.

Randers er syver med sine otte point.

Brøndby var bedst i første halvleg af søndagens opgør, hvor Daniel Wass tidligt følte sig snydt for et straffespark, og keeper Paul Izzo et par gange måtte på arbejde for at forhindre en scoring.

Særligt tæt på kom stopperen Jacob Rasmussen efter et hjørnespark efter knap et kvarters spil, men australieren og overliggeren tog fra.

Godt fem minutter senere vandt wingbacken Clement Bischoff en vej over Izzo, men stopperen Wessel Dammers headede væk på stregen.

Noget mod spil og chancer blev det i stedet for en føring til hjemmeholdet i stedet til 0-1, da kantspilleren Norman Campbell efter en omstilling sparkede kuglen forbi Patrick Pentz med en glimrende afslutning.

Brøndby sluttede bedst af inden pausen, men i starten af anden halvleg var gæsterne til gengæld ovenpå i en periode uden dog at få et 2-0-mål ud af anstrengelserne.

I stedet smed Jesper Sørensen wingbacken Marko Divkovic i spil sammen med den tilbagevendte offensivprofil Nicolai Vallys, og det var en ualmindelig god idé.

Efter 72 minutter klappede Dickovic i feltet Brøndby på 1-1, og seks minutter senere headede Vallys bolden på tværs af det lille felt, hvor Mathias Kvistgaarden oversprang Izzo og headede værterne på 2-1.

Kampen var vendt på hovedet, og Brøndby var på kurs mod sejr nummer fire i fem kampe, men Randers ville det anderledes og udlignede efter 87 minutter.

Venstrebacken Nikolas Dyhr smed med et indlæg bolden på tværs, og ved bageste stolpe stødte stopper Daniel Høegh sit første sæsonmål over stregen.

Randers bød også ind på sejren i overtiden med et hug fra Mohamed Toure, men Pentz var vågen.