BSH vinder og tager point med videre til slutspil

Herrehåndbold: GOG - Bjerringbro-Silkeborg. Første ligakamp i den nye sæson. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Med onsdagens sejr over Lemvig-Thyborøn er Bjerringbro-Silkeborg sikker på at ende i top-4 i herreligaen.

Bjerringbro-Silkeborg kommer til at have point på kontoen, allerede inden holdets første kamp i slutspillet i håndboldens herreliga.

Det står klart, efter at BSH onsdag tog en sejr på 27-19 over bundholdet Lemvig-Thyborøn.

Resultatet bringer BSH op på 36 point på tredjepladsen med to kampe tilbage af grundspillet.

Nummer tre og fire i grundspillet tager et enkelt point med videre.

Da Skjern på femtepladsen har 31 point, er BSH altså sikker på en top-4-placering.

Bjerringbro-Silkeborg tog kontrol over kampen allerede i første halvleg, der sluttede med en føring til hjemmeholdet på 14-9.

Den blev kun større i anden halvleg. Lemvig-Thyborøn fik et par gange reduceret føringen til fem mål, men ellers var BSH som regel foran med seks mål eller mere. Der var derfor heller ingen spænding i slutfasen.

Topholdene Aalborg og GOG er sikre på at ende i top-2. De tager dermed to point med videre til slutspillet.

KIF Kolding kæmper med Skjern om den sidste placering i top-4.

Onsdag vandt koldingenserne 35-31 over Fredericia, hvilket bragte KIF op på 33 point på fjerdepladsen.

Skjern har 31 point på femtepladsen, men har spillet en kamp færre.