Chelsea laver tre på stribe med festlig sejr i Nottingham

London
Premier League - Nottingham Forest v Chelsea Foto: Craig Brough/Ritzau Scanpix

Chelsea holder sig til i kampen om europæiske pladser med en 3-2-sejr hos Nottingham Forest.

Efter en slingrende sæson hentede Chelsea lørdag sin tredje sejr i træk, da holdet ude besejrede Nottingham Forest 3-2.

Hjemmeholdet vendte 0-1 til 2-1, men i en yderst underholdende anden halvleg vendte Chelsea igen kampen på hovedet og forlængede sin sejrsstime.

Chelsea har dermed 57 point for 36 kampe ligesom Newcastle, som dog indtager sjettepladsen - der giver europæisk fodbold - på en bedre målscore.

Nottingham er fjerdesidst og kan kun teoretisk stadig hentes af Luton.

Nottingham fører med tre point og har en målscore, der er 12 mål bedre end Lutons, inden begge hold spiller sidste kamp i sæsonen om otte dage.

Mykhailo Mudryk gav tidligt Chelsea en drømmestart efter Cole Palmers veltimede dybdebold, men allerede efter godt et kvarter havde stopperen Willy Boly udlignet efter et frisparksindlæg.

Den sidste halve time af første halvleg var ingenlunde begivenhedsløs, men den målte sig ikke med en helt igennem festlig anden halvleg.

Den startede Nottingham bedst, og både Ryan Yates og Morgan Gibbs-White traf træværket, og Chris Wood sparkede over fra tæt hold, inden Callum Hudson-Odoi efter 75 minutter trak ind i banen fra venstre og sendte bolden i nettet med en skarp inderside.

Det mål syntes udeholdets Raheem Sterling så godt om, at han fem minutter senere kopierede det i den anden ende og kickstartede udeholdets sene comeback.

Det blev fuldendt af angriberen Nicolas Jackson, som med hovedet gjorde sig selv til matchvinder efter et indlæg af tilbagevendte backprofil Reece James.