Coventry er i FA Cup-semifinale efter vildt comeback

Manchester
Britain Soccer FA Cup Foto: Mike Egerton/Ritzau Scanpix

Coventry fra Championship-rækken er klar til FA Cup-semifinale efter to mål i tillægstiden mod Wolverhampton.

Coventry fra den næstbedste engelske fodboldrække, Championship, er meget overraskende klar til semifinalerne i FA Cuppen.

Lørdag vandt holdet sin kvartfinale med 3-2 ude over Wolverhampton fra Premier League.

Wolves var ellers på vej mod avancement, men to scoringer af Coventry dybt inde i tillægstiden tippede kampen den anden vej.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i kampen efter pausen. Ellis Simms bragte Coventry foran 1-0, og så trak det allerede op til en overraskelse.

Efter henholdsvis 82 og 84 minutters spil scorede Rayan Ait-Nouri og Hugo Bueno, og så var overraskelsen afværget. Troede man.

For syv minutter inde i tillægstiden udlignede Simms med sit andet mål for gæsterne, og tre minutter senere stod han så for oplægget til sejrsmålet.

Det blev sat ind af den tidligere Sønderjyske-spiller Haji Wright, der køligt fandt vej til nettet med et behersket skud.

Coventrys jubel var derimod ikke behersket. Holdet er nu overraskende blandt de fire sidste i den traditionsrige pokalturnering.