Dansk træner indleder Copa America med nederlag

Copa America Soccer Uruguay Panama Foto: Rebecca Blackwell/Ritzau Scanpix

I sin første kamp i Copa America i spidsen for Panama tabte danskspanieren Thomas Christiansen til Uruguay.

Copa America blev skudt i gang med et nederlag for danskspanieren Thomas Christiansen, der er cheftræner for Panamas fodboldlandshold.

I den første kamp tabte Panama med 1-3 til Uruguay i Florida natten til mandag dansk tid. Men indtil meget sent i opgøret lurede en overraskelse Sydamerikas svar på EM.

Uruguay bragte sig foran 1-0 på et fremragende langskud af Maximilian Araujo efter et kvarters spil.

Men derfra holdt Thomas Christiansens tropper stand indtil det 85. minut mod de 15-foldige vindere af turneringen og dobbelte verdensmestre fra Uruguay.

Faktisk havde Panama flere chancer for at udligne. Men mulighederne blev brændt.

I stedet sparkede Liverpool-angriberen Darwin Nunez Uruguay på 2-0, inden Matias Vina øgede til 3-0 på et hovedstød kort inde i tillægstiden.

Panama nåede dog at få reduceret en enkelt gang, da Michael Amir Murillo sparkede bolden ind i det lange hjørne fem minutter inde i tillægstiden.

I gruppens anden kamp indledte USA turneringen med at besejre Bolivia med 2-0.