Danske håndboldkvinder taber første test mod Sverige

Helsingborg
WEB_SPORT Foto: 50090 Johan Nilsson/Tt/Ritzau Scanpix

Danmark var bagud i det meste af kampen, da det i en testkamp mod Sverige endte med et nederlag på 30-34.

De danske håndboldkvinder har noget at revanchere, når de tirsdag møder Sverige i en testkamp i Royal Arena.

Onsdag blev det nemlig til et nederlag, da de to nationer tørnede sammen i den første af to testkampe.

Svenskerne sad på kampen og endte med at tage en sejr på 34-30 i Helsingborg Arena.

Landstræner Jesper Jensen måtte til onsdagens kamp undvære målmand Althea Reinhardt, der natten til mandag fik et ildebefindende hjemme ved sig selv, hvor hun besvimede og slog hovedet.

Amalie Milling blev derfor tirsdag kaldt ind som erstatning.

Første halvleg onsdag forløb med et lille svensk overtag. Det gav sig også til udtryk i pausestillingen, der lød på 18-16 i blå-gult favør.

I anden halvleg lykkedes danskerne aldrig med at få taget på Sverige, der styrede mod en sikker sejr.

- Der går for mange mål ind på os, siger landstræner Jesper Jensen til TV 2 Sport efter kampen.

- Vi gør relativt mange ting fornuftigt, men der er for stor forskel på top- og bundpræstationerne. Vi manglende fem-syv procent i vores intensitet i dag (onsdag, red.).

Næste uges kamp begynder tirsdag klokken 21.