Dansker sørger for status quo i FCM's gruppe med to mål

Rom
FBL-EUR-C3-LAZIO-STURM GRAZ Foto: Tiziana Fabi/Ritzau Scanpix

William Bøving blev skiftet ind og udlignede to gange, da Sturm Graz spillede 2-2 mod Lazio i FCM's gruppe.

Alt er fortsat helt åbent i FC Midtjyllands gruppe i Europa League.

Efter torsdagens to kampe har alle fire hold således fem point. Inden runden havde alle fire.

FC Midtjylland spillede tidligere torsdag aften 2-2 med PSV, og senere havde enten Lazio eller Sturm Graz så mulighed for at tage føringen i gruppen med en sejr.

Men takket være William Bøving endte også den kamp 2-2. Den unge dansker blev skiftet ind fra anden halvlegs start for Sturm Graz, og ti minutter senere havde han udlignet til 1-1 med et skud fra kanten af feltet midt for mål.

Lazio kom dog foran igen takket være et mål af Pedro. Dermed så romerne, som var en mand i undertal, ud til at kunne tage sejren og føringen i gruppen, men William Bøving ville det anderledes.

Med cirka ti minutter tilbage udlignede den tidligere FCK-spiller igen, til det der altså endte med at blive slutresultatet. Denne gang fik Bøving bolden i højre side, hvorefter han bankede den ind med et fladt skud med venstrebenet.

Bøving har nu scoret tre mål i ni kampe for Sturm Graz, som hentede den 19-årige kantspiller i FCK 30. august.