De Geas drop koster United dyrt mod formsvage West Ham

Newcastle
Premier League - West Ham United v Manchester United Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

En skidt aktion af David De Gea blev afgørende, da Manchester United tabte 0-1 hos West Ham.

For anden gang på fire dage gik Manchester United søndag fra banen efter et 0-1-nederlag.

Torsdag var Brighton bødlen, og søndag fik formsvage West Ham tre vigtige point til sin mission om at holde bunden på afstand.

Saïd Benrahma blev matchvinder efter knap en halv time efter en meget svag aktion af United-keeper David De Gea.

Christian Eriksen spillede 74 jævne minutter på udeholdets centrale midtbane.

Trods nederlaget ligger Manchester United fortsat til at sikre sig en Champions League-billet. Erik ten Hags tropper har på fjerdepladsen et point ned til Liverpool, der også har spillet en kamp mere end rivalen.

Manchester United startede opgøret på London Stadium bedst og havde i det hele taget flest nærgående muligheder i de første 45 minutter.

Antony og Marcus Rashford ramte blandt andet ydersiden af hver sin stolpe, ligesom Bruno Fernandes også bød ind med en lige ved og næsten situation i starten af kampen.

West Ham havde færre offensive aktioner, men ramte til gengæld et par stykker inden for rammen, og efter 27 minutter gav det pote.

Saïd Benrahma erobrede bolden fra Luke Shaw og drev bolden frem mod mål. Alene med fire United-spillere valgte han en afslutning uden for feltet.

Den fik ikke meget fart på, men David De Gea fik ikke sat ordentlig af og havde ikke tilstrækkelig styrke i sin arm, hvorfor det endte med et kostbart spansk drop.

Ondt blev værre for Manchester United i anden halvleg, hvor holdet i udpræget grad havde problemer med at spille sig igennem hjemmeholdets defensiv og frem til chancer.

West Ham fik to gange en scoring underkendt og havde andre gode muligheder for at bringe sig foran 2-0, men scoringen udeblev, og spændingen var intakt i slutfasen.

Her fik indskiftede Anthony Martial den bedste mulighed, men franskmandens afslutning blev klaret af keeper Lukasz Fabianski.