Dortmund får tiltrængt sejr i Sancho-comeback

Darmstadt
FBL-GER-BUNDESLIGA-DARMSTADT-DORTMUND Foto: Kirill Kudryavtsev/Ritzau Scanpix

Efter otte kampe i træk uden sejr lykkedes det lørdag for Dortmund at vinde, da holdet slog Darmstadt 3-0.

I en ensidig affære slog Dortmund lørdag aften bundholdet Darmstadt med 3-0 på udebane i den tyske Bundesliga.

Sejren falder på et tørt sted for Dortmund, der inden lørdagens opgør ikke havde vundet en fodboldkamp siden slutningen af november. Siden da er det blevet til seks uafgjorte kampe og to nederlag.

Med lørdagens tre point hænger Dortmund fast i holdene i top-4. Den tyske storklub er på femtepladsen tre point efter RB Leipzig, der ligger nummer fire.

Dortmund satte sig på tingene fra start ude mod Darmstadt. Gæsterne fik også en optimal start på kampen, da midtbanekreatøren Julian Brandt efter 24 minutter gjorde det til 1-0.

Scoringen ændrede ikke det store på kampbilledet, hvor Dortmund i høj grad fortsat styrede begivenhederne.

Efter 55 minutter blev det også til et comeback i den gule trøje for Jadon Sancho. Englænderen skiftede i sommeren 2021 fra Dortmund til Manchester United.

I august kom Sancho dog på kant med United-manager Erik ten Hag, og siden da har den engelske offensivspiller ikke spillet en gældende kamp.

Tidligere på ugen blev englænderen præsenteret i Dortmund på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Sancho skulle kun bruge lidt mere end 20 minutter, før han var involveret i en scoring, da han med en tværpasning spillede Marco Reus fri foran et tomt Darmstadt-mål.

Reus kvitterede for det fine oplæg og fordoblede sikkert gæsternes føring.

I kampens tillægstid blev det også 3-0 til gæsterne, da Youssoufa Moukoko efter en flot dribletur også kom på tavlen.