Dreyer sender Anderlecht på sejrskurs efter 28 sekunder

Eupen
FBL-BEL-PRO LEAGUE-EUPEN-ANDERLECHT Foto: Virginie Lefour/Ritzau Scanpix

Anders Dreyer scorede et lynmål, da Anderlecht vandt 3-1 over Eupen. Holdet er nummer to i den belgiske liga.

Anderlecht spillede sig lørdag op på andenpladsen i den bedste belgiske fodboldrække.

Det skete med en udesejr på 3-1 over Eupen, hvor Anders Dreyer kom til at spille en hovedrolle.

Den danske offensivspiller skulle ifølge mediet HLN blot bruge 28 sekunder på at sikre gæsterne en drømmestart. Her lagde den tidligere Esbjerg- og FC Midtjylland-spiller bolden forbi hjemmeholdets keeper til 1-0.

Dreyer var én af blot to danskere i Anderlechts startopstilling, da cheftræner Brian Riemer havde midtbanespilleren Thomas Delaney og topscorer Kasper Dolberg på skadeslisten.

Kasper Schmeichel vogtede målet for gæsterne, og den danske landsholdskeeper blev passeret kort før pausen, hvor Eupen fik udlignet til 1-1.

Efter pausen scorede argentinske Luis Vazquez to gange for Anderlecht, der vandt med 3-1.

Danskerklubben har med sejren 18 point for ni kampe. Genk topper ligaen med samme pointantal og en bedre målscore end Anderlecht.

Genk kan lægge afstand til Anderlecht, når holdet søndag møder Molenbeek i niende spillerunde.