Drømmestart giver Viborg sejren i nyt Horsens-kollaps

Horsens
Superligakampen mellem AC Horsens og Viborg FF Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Viborg skulle bruge kampens første 18 minutter på at slå Horsens, da holdet i overbevisende stil vandt 3-0.

Tre hurtige Viborg FF-mål inden for kampens første 18 minutter var rigeligt til tre point, da viborgenserne søndag slog AC Horsens sikkert med 3-0 på udebane i Superligaen.

Præcis som i sidste weekend mod Brøndby var Horsens-forsvaret til tider hullet som en si, og det udnyttede Viborg til fulde.

Viborgs kantspillere havde specielt gode betingelser på siderne af hjemmeholdets defensiv, hvorfra de kom til mange indlæg og afslutninger.

Især Viborgs tuneser, Elias Achouri, var i et fantastisk spillehumør og kampens store profil. Han scorede ikke blot to mål, men drev også flere gange gæk med Horsens' højreside.

Første halvleg var en sand Viborg-opvisning, mens anden halvleg var mere jævnbyrdig og endte målløs.

Viborg er på andenpladsen og bevarer afstanden på fire point op til FC Nordsjælland på førstepladsen. Horsens ligger nummer ti med tre point op til top-6.

Efter blot tre minutter sparkede Viborgs Elias Achouri bolden tørt ind fra 25 meters afstand til 1-0.

Der gik ikke mange minutter, før Viborgs start gik fra god til fænomenal. Fra det 16. til det 18. minut scorede udeholdet nemlig til både 2-0 og 3-0.

Først blev Achouri dobbelt målscorer, og dernæst kom angriberen Alassana Jatta på tavlen, da hans afslutning via en modstander sejlede over Horsens-keeperen.

Tættest på en Horsens-scoring var angriberen Anders K. Jacobsen, der efter en times spil testede Viborg-målmand Lucas Lund, som dog reddede flot.