Dybala og Smalling sørger for Roma-sejr over Inter

Italy Soccer Serie A Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix

AS Roma tog lørdag en overraskende 2-1-sejr på udebane over Inter i den italienske Serie A. Milan vandt også.

Inters slingrekurs i den bedste italienske fodboldrække fortsætter.

AS Roma var lørdag på besøg i Milano og snuppede en sejr på 2-1 over Inter, som også tabte den seneste kamp i Serie A mod Udinese.

Med nederlaget har Inter tabt fire ud af otte ligakampe i starten af denne sæson.

Det rækker til en skuffende syvendeplads for Inter med 12 point, og der er efterhånden pres på Inter-træner Simone Inzaghi.

Roma er omvendt ved at bevæge sig op i den sjove ende af tabellen med nu 16 point på femtepladsen.

Napoli, som tidligere lørdag vandt 3-1 hjemme over Torino, topper Serie A med 20 point.

Det var Inter, som kom foran 1-0 efter en halv time på et mål af wingbacken Federico Dimarco.

Fem minutter før pausen hamrede Roma-angriberen Paulo Dybala 1-1-udligningen i nettet efter en aflevering fra Leonardo Spinazzola.

Inter var tæt ved at komme foran igen, da midtbanespilleren Hakan Çalhanoglu ramte overliggeren efter lidt over en time på et frispark.

I stedet var det Roma, som kom foran 2-1 på et hovedstød af udeholdets velspillende stopper Chris Smalling lidt over et kvarter før tid.

Der blev ikke scoret flere mål på Giuseppe Meazza i Milano.

Senere lørdag aften var AC Milan og Simon Kjær på besøg hos Empoli. Det endte med en 3-1-sejr til Milan.

Simon Kjær spillede solidt i den bageste kæde i de første 73 minutter. Stillingen var 0-0, da den danske landsholdsanfører blev udskiftet med det, der lignede en skade.

Kort forinden havde Simon Kjær lagt sig ned og modtaget behandling. Også tidligt i kampen var danskeren i græsset med smerter.

Han var dog i stand til at gå fra banen selv, og det er endnu uvist, hvor slemt medtaget Simon Kjær er.

Indskiftede Ante Rebic stod for kampens 1-0-mål til Milan, efter at kantspilleren Rafael Leao havde serveret bolden for kroaten.

To minutter inde i overtiden udlignede Empolis indskiftede Nedim Bajrami til 1-1 på et frispark.

Milan skulle dog nå at score to gange mere i overtiden. Forsvarsspilleren Fode Ballo-Toure scorede til 2-1, og Rafael Leao gjorde det til 3-1 på et kontraangreb.

Med sejren er Milan nummer tre med 17 point efter otte kampe.